A Razer vezérigazgatója, Min-Liang Tan elmondta, hogy szerinte még sokáig maszkot kell viselnünk, ezért a vállalat kiadja a csúcstechnológiás maszkot.

A Razer bejelentette, hogy a korábbi koncepció alapján, valóban elkészítik és legyártják azt az N95 típusú arcmaszkot, melyet a CES 2021-en mutattak be. A Razer viszont nem jelentett be árat, vagy hogy mikor rendelhetjük meg.

Az eddig csak Projekt Hazel néven ismert maszk valóban piacra kerül.

Erről egyébként már Min-Liang Tan, a Razer vezérigazgató beszélt nemrég egy interjúban.

„Valójában ez egy koncepció volt, de nem tudtuk, releváns lesz-e az oltások után. Úgy gondoljuk, hogy megvalósítjuk az intelligens maszkot” – mondta elismerve, hogy az embereknek az oltások után is szükségük lesz maszkra, hiszen óvatosnak kell lenni. Sőt az oltások nem biztos, hogy mindenhol elterjedtek lesznek, ezért úgy gondolják lesz a jövőben igény az ilyen maszkokra.

A Projekt Hazel egyébként aktív szűrőrendszerrel rendelkezik, melyek a levegőben lévő részecskék 95 százalékát kiszűrik. Karcálló és vízálló műanyagból készül, és légmentesen záródó tömítést tartalmaz hűtési funkciókkal. Mivel átlátszó, lehetővé teszi az arckifejezések láthatóságát. Ráadásul mikrofon és lámpa is van benne. Természetesen RGB világítással is rendelkezik.

Amikor a Razer bemutatta a maszkot, azt mondta, hogy szigorú tesztelés alá vetik és felhasználói visszajelzéseket készítenek. Fontos közben a kormányzati szervek által meghatározott követelmények teljesítése is, mint például az N95 kritériumok.

Nos, ha minden rendben lesz, hamarosan mi magunk is megrendelhetjük az okosmaszkokat. Te vennél egyet?

https://leet.hu/termek/kingston-hyperx-cloud-ii-wireless/

×