Tényleg hiányzik a Grappling Hook a Warzone világából, vagy csak felesleges mobilitást adna a streamereknek?

A Battlefield 2042 és a Halo Infinite E3-as leleplezései után a Call of Duty: Warzone játékosai újra fellobbantottak egy időtlen vitát:

vajon a Blackout Grappling Hookja bekerüljön-e a Warzone-ba?

A Treyarch Black Ops 4 BR-je, a Blackout rendelkezett a közkedvelt Grappling Hookkal – amely lehetővé tette a játékosok számára, hogy a mobilitás új szintjeit érjék el. Ezt leselejtezték, amikor az Infinity Ward kiadta a Warzone-t, de sokaknak hiányzik a több dimenziós mozgás.

A grappling hook előnye nyilvánvaló: körberepülheted a térképet, új pozíciókat foglalhatsz el, és kibújhatsz a kényes helyzetekből.

A hátrány általában csak annyi, hogy az emberek szerint a mechanika túl nagy mobilitást hoz, és szembe megy azzal a korszakkal, amelyben a Warzone játszódik.

Miután a Battlefield 2042 és a Halo Infinite is bemutatta a Grappling Hook-ot az E3-as prezentációkon, a Twitch streamer IceManIsaac a Warzone-ba való beépítését hiányolta.

Bár Isaac nyilvánvalóan szeretné, ha a Warzone-ba is bekerülne egy grappling gun, van némi vita ezzel kapcsolatban. Leginkább azt említették egyesek, hogy a Warzone-nak nem kellene „futurisztikusnak” lennie, és hogy a függőleges mobilitás igazságtalanul segítené a háztetőkön tartózkodó snipereket.

Call of Duty: Blackout

Isaac azonban visszavág, hogy a sniperek ellen csak sniperrel lehet védekezni, vagy airstike-al ami nagyon sokszor hatástalan. A grappling hook egy teljesen új dimenziót nyitna a camperek ellen.

Emellett megemlítették, hogy a grappling hook segítene megtámadni az olyan idegesítő sniper helyeket, mint a repülőtéri torony. Illetve a tűzoltóság tornyát. A lehetőségek szinte határtalanok. Emellett sokan úgy gondolják, hogy ez segítene magasabb „skill ceiling-et” teremteni a Warzone-ban – ápolva a képességbeli szakadékot.

Grappling Hook

Bár nem világos, hogy a Raven Software számára mennyire lenne egyszerű a Treyarch Blackout Grappling Gunját az a Warzone motorjára átültetni. Mindenképpen van benne potenciál.

Mit gondoltok, jó lenne a játékba a grappling hook, vagy csak problémákat okozna?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×