A Microsoft/Bethesda konferencián mutatták be az első képkockákat.

Az EA Games / DICE június 9-én árult el először hivatalos információkat a soron következő Battlefield címmel kapcsolatban. Azt már akkor megtudhattuk, hogy a leakeknek megfelelően valóban a „2042” néven érkezik majd az újdonság, de több meglepetéssel is készültek számunkra a fejlesztők.

Kiderült, hogy klasszikus értelemben vett single kampány nem lesz a játékban, de a sokszor belengetett Battle Royale mód is hiányozni fog a repertoárból. Várhatóan 7 pályát kapunk majd a startkor és bizony 128 főre lesznek felkészítve a szerverek. Azt is elárulták, hogy vasárnap este, a Microsoft/Bethesda közös konferenciáján kerül leleplezésre az első gameplay videó is.

Nem is kellett csalódnunk, immár valódi körülmények között, működés közben is láthattuk a Battlefield 2042 Alpha változatát!

 

A fejlesztők 3 percnyi anyagot válogattak össze számunkra. Szerencsére nem lett szénné effektezve a nyersanyag, így szinte érintetlenül figyelhetjük meg a Battlefield 2042 újdonságait. A videóban megpillanthatjuk a HUD-ot vagy épp a „Plus Weapon” névre hallgató rendszert is, de természetesen a járműveket is megvizsgálhatjuk közelebbről.

A játék hivatalosan október 22-én érkezik majd meg a különböző platformokra, de július 22-én újabb információkat is kaphatunk majd a játékról. Magyar idő szerint 19:00 órakor vehetik birtokba a játékosok a szervereket ősszel, így nem kell korán kelni a hardcore fanoknak sem. Ezt várhatóan megelőzi majd egy nyílt béta rendszer is, melyet az előrendelők élvezhetnek majd ki igazán.

Ti várjátok az új Battlefield részt?

https://leet.hu/?s=redemption&post_type=product

×