Dr Mundo átdolgozása végre itt van a League of Legends 11.12-es patchjében. Mutatjuk, hogyan érdemes kihasználni az átalakított hőst.

Dr Mundo friss átdolgozásával készen áll arra, „hogy oda menjen, ahova akar”. Zaun őrültjét rengeteg eszközzel modernizálták, hogy tankos top lanerként és junglerként is boldoguljon.

Itt vannak a legjobb rúnák, buildek és tippek, amikre szükséged lehet.

Classic Dr Mundo

Az egykor a Summoner’s Rift elveszett tudósa, Dr Mundo most már szilárd otthonra lelt a dzsungelben és a felső sávban egyaránt.

Dr Mundo képességei:

 

Passzív – Goes Where He Pleases

Dr. Mundo ellenáll a következő mozgásképtelenné tevő hatásnak, amely őt éri, ehelyett elveszíti aktuális életerejét, és a közelben ledob egy vegyszeres tartályt. Dr. Mundo felveheti azt, ha átsétál rajta, ami helyreállítja a maximális életerő egy részét, és csökkenti a passzív lehűlési idejét. A tartályon áthaladó ellenségek elpusztítják azt.

Dr. Mundo a maximális életereje alapján megnövelt életerőregenerációval is rendelkezik.

Q – Infected Bonesaw

Dr. Mundo egy fertőzött csontfűrészt dob, amely az első eltalált ellenséget az aktuális életereje alapján mágikus sebzéssel sújtja és lelassítja.

W – Heart Zapper

Dr. Mundo néhány másodpercig áramütést okoz magának, tartós mágikus sebzést okozva a közelben lévő ellenségeknek, és az általa elszenvedett sebzés egy részét szürke egészségként tárolja. Az időtartam végén Dr. Mundo a közeli ellenségekre egy robbanásszerű mágikus sebzést oszt ki, és szürke életerejét gyógyítja, ha egy ellenséget eltalál (a gyógyulás csökken, ha csak csatlósokat vagy szörnyeket talál el). Dr. Mundo újra el tudja varázsolni a Heart Zapper-t, hogy hatásait idő előtt befejezze.

E – Blunt Force Trauma

Passzív – Dr. Mundo bónusz támadás sebzéssel rendelkezik, amely a hiányzó életereje alapján növekszik.

Aktív – Dr. Mundo az “orvosi” táskáját az ellenségre csapja, fizikai sebzést okozva a hiányzó életereje alapján. Ha az ellenség meghal, akkor “elszáll”, e képesség minimális sebzését osztva az áthaladó ellenségeknek.

R – Maximum Dosage

Dr. Mundo vegyszereket pumpál magába, azonnal meggyógyítva hiányzó életerejének egy százalékát. Ezután hosszú időn keresztül gyógyítja maximális életerejének egy részét, gyógyulás közben bónusz mozgássebességet és támadássebzést szerezve.

A legjobb rúnák Dr Mundo számára

Corporate Dr Mundo

Top lane

A felső sávban 100%-ban a Grasp of the Undying-ot kell használnod. Tekintve, hogy nagy valószínűséggel folyamatosan összecsapásokban fogsz részt venni, rengeteg életet farmolhatsz. Több életerő több sebzést jelent, és ez zene a Mundo játékosok fülének.

Ami a többi rúnát illeti, a Revitalize, a Demolish, a Second Wind, a Triumph és a Last Stand valószínűleg a legjobb választás. Ezek a rúnák maximalizálják a heal-t, miközben a Last Stand bónusz sebzését kihasználjuk.

Dr Mundo Top runák

Jungle

A Jungle egy kicsit más. A Fleet Footwork-öt érdemes használni, mert annak ellenére, hogy Mundo felszerelésében már van gyógyulás, az extra mozgássebesség és az energizált támadások jobb tapadást biztosítanak.

A Triumph, az Alacrity, a Last Stand, a Conditioning és a Revitalize mind fontos. Ha nincs szükséged az extra mozgássebességre, akkor használhatod a Press The Attack-ot, mint Key, de a másodlagos rúnák segítenek felgyorsítani Mundo tisztulását, miközben lehetővé teszik, hogy a Conditioning segítségével szépen skálázódjon a késői játékban.

Dr Mundo Jungle Runák

A legjobb build Dr Mundora

Sávtól függetlenül Dr Mundo buildje ugyanaz lesz. A Mythic tárgyak közül a Sunfire Aegis és a Frostfire Gauntlet a két legmegfelelőbb választás. A Bami’s Cinder tárgyak korai megszerzése segít a wave és a dzsungel tisztításában, és mindkét passzív szuper hasznos a lategame-be.

Ha jobb tapadásra van szükséged, a Frostfire Gauntlet segíthet az ellenségek közel tartásában. Ha csak a harc közepén szeretnéd maximalizálni az égési sebzést és a tankosságot, akkor a Sunfire Aegis a legjobb választás.

Ezután a Spirit Visage és a Warmog’s Armor is szükséges. Ez maximalizálja a HP-t és a gyógyulásodat, amiről Mundo szól. Ezután elég rugalmas. A magasabb életerő tárgyak nyilvánvalóan jobbak, de a Thornmail és a Gargoyle’s Stoneplate extra tankossága igazán megölhetetlen fenevaddá tesz.

Ami a csizmákat illeti, a Plated Steelcaps és a Mercury Treads lesz a legjobb választás a legtöbb játékban, attól függően, hogy az ellenségnek sok fizikai vagy mágikus sebzése van. Azonban ne félj felvenni a Boots of Swiftness-t, ha az ellenségnek sok lassítója van, mint például Ashe.

A sok olvasás után, zárjuk le egy vicces videóval:

Ez minden, amit tudnod kell Dr Mundo-ról. Remélem, sok játékot lehoz majd nektek az örült tudós.

https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×