Úgy tűnik, van ami nem változott, Mundo még mindig oda megy ahová akar.

Dr. Mundo a League of Legends egyik legrégebbi bajnoka, de a játék következő patchjében végre megkapja az első teljes frissítést. 2009-es debütálása után Dr. Mundo elég jól tartotta magát az évek során, de most a Riot átdolgozza a képességeit és a kinézetét, hogy jobban illeszkedjen az őrült tudós témájához.

Az új Dr. Mundo Splash Art

Ellentétben bizonyos más átdolgozásokkal, ahol a Riotnak egy bajnok teljes felszerelését át kellett dolgoznia, hogy javítsa őket, az új Mundo valójában nem sokat változott. Valójában a legtöbb képesség még mindig ismerős lehet bárki számára.

Még mindig minden az életereje regenerálásáról szól, még mindig van egy skillshot a Q képessége, egy area-of-effect a W képességén, egy szteroid az E képességén, és még egy Ultimate is, ami segít neki regenerálni az életerejét. A teljes átdolgozás helyett a Mundo felszerelésének frissítései leginkább arra irányulnak, hogy a Riotnak több eszközt adjanak, amikor egyensúlyt kell teremteniük, és hogy a képességei jobban illeszkedjenek a LoL modern változatához.

Mundo teljes vizuális átalakítást is kapott, amely magában foglalja az alapmodelljét és az összes skinjét, beleértve a mindig népszerű Corporate Mundót is.

Corporate Mundo

Dr. Mundo átdolgozása a League of Legends 11.12-es patchjének része lesz, amely néhány héten belül fog megjelenni. Előtte a Riot nyilvános béta környezetébe kerül, ahol a játékosok tesztelhetik a változtatásokat, míg a fejlesztők kiigazítják. Mundo összes változását és frissített skinjét közelebbről is megnézheted a Riot hivatalos blogjában az átdolgozásról.

Itt van Dr. Mundo teljes, átdolgozott készlete:

Passzív – Goes Where He Pleases

Dr. Mundo ellenáll a következő mozgásképtelenné tevő hatásnak, amely őt éri, ehelyett elveszíti aktuális életerejét, és a közelben ledob egy vegyszeres tartályt. Dr. Mundo felveheti azt, ha átsétál rajta, ami helyreállítja a maximális életerő egy részét, és csökkenti a passzív lehűlési idejét. A tartályon áthaladó ellenségek elpusztítják azt.

Dr. Mundo a maximális életereje alapján megnövelt életerőregenerációval is rendelkezik.

Q – Infected Bonesaw

Dr. Mundo egy fertőzött csontfűrészt dob, amely az első eltalált ellenséget az aktuális életereje alapján mágikus sebzéssel sújtja és lelassítja.

W – Heart Zapper

Dr. Mundo néhány másodpercig áramütést okoz magának, tartós mágikus sebzést okozva a közelben lévő ellenségeknek, és az általa elszenvedett sebzés egy részét szürke egészségként tárolja. Az időtartam végén Dr. Mundo a közeli ellenségekre egy robbanásszerű mágikus sebzést oszt ki, és szürke életerejét gyógyítja, ha egy ellenséget eltalál (a gyógyulás csökken, ha csak csatlósokat vagy szörnyeket talál el). Dr. Mundo újra el tudja varázsolni a Heart Zapper-t, hogy hatásait idő előtt befejezze.

E – Blunt Force Trauma

Passzív – Dr. Mundo bónusz támadás sebzéssel rendelkezik, amely a hiányzó életereje alapján növekszik.

Aktív – Dr. Mundo az „orvosi” táskáját az ellenségre csapja, fizikai sebzést okozva a hiányzó életereje alapján. Ha az ellenség meghal, akkor „elszáll”, e képesség minimális sebzését osztva az áthaladó ellenségeknek.

R – Maximum Dosage

Dr. Mundo vegyszereket pumpál magába, azonnal meggyógyítva hiányzó életerejének egy százalékát. Ezután hosszú időn keresztül gyógyítja maximális életerejének egy részét, gyógyulás közben bónusz mozgássebességet és támadássebzést szerezve.

Ha látni is szeretnétek az új Mundot:

 

Őszintén szerintem picit furán „viselkedik” a pályán, de lehet azért mert nagyon megszoktam a régi Mundo kinézetét.

Szerintetek hogy fog működni az „új” Mundo?

https://leet.hu/?s=steelseries&post_type=product

×