A Stun gránátok mindig is erősek voltak Warzone-ban, de egy nemrég feltöltött klip miatt a játékosok ismét hangosan követelik a Stun nerfelését.

A Stun gránátok mindig is erős eszközök voltak a Call of Duty franchiseban. Emlékszem amikor már a Call of Duty 4-ben mindenki dobálta ahová tudta. Most a játékosok azonban nemrégiben ismét azt követelték, hogy ezeket a taktikai elemeket jelentősen nerfeljék, a Warzone Cold War 4. szezonja felé haladva.

A Warzone közösségben nemrégiben felbukkant klip erősen alátámasztja,

hogy a Raven Software-nek nerfelnie kéne a Stun gránátot a Season 4 megjelenésekor.

A klipet, amely jelenleg a Stun gránátok erejéről szóló vitát indította, Barbowa_ posztolta a hivatalos Warzone subredditre.

These stuns be OP! from CODWarzone

 

A klipben Barbowa_ a Rebirth Islanden egy egész csapatot hatékonyan kipakol, minden különösebb gond nélkül. Termesztésen a klipben azt is láthatjuk, hogy ezt nagyban a Stun gránátnak is köszönheti, mivel az ellenfelei nem tudtak mást csinálni, csak lefeküdni és elfogadni a sorsukat.

A Stun erős hatása jól látható volt, mivel az ellenséges játékosok gyakorlatilag lassított felvételben mozogtak.

Figyelembe véve, hogy a játékos maga adta a klipnek a „Ez a Stun OP!” címet, és más közösségi tagok is kommentálták a videót, hogy szerintük is a Stun gránátokat nerfelni kellene.

Azt még nem tudni, hogy a Raven Software valóban nerfeli-e a Stun gránátokat valamikor a jövőben.

Amit én kötve hiszek, elvégre erre való a Battle Hardened Perk.

Mit gondoltok tényleg túl erős a Stun gránát, vagy csak hisztiznek a játékosok mint a Dual Pistols miatt?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×