A Warzone játékosok már nem bírják a Dual Pistols-t, mivel egyenesen „megőrjíti” öket.

A játékosoknak elegük van abból, hogy rengeteg Akimbo Pistols lövést hagynak ki, és arra kérik a Raven Software-t, hogy távolítsa el őket a Gulagból.

A 3. évad Standoff Gulagja enyhén szólva megosztó véleményeket kapott. Egyes játékosok szeretik az új elrendezést, amely több támadási útvonalat kínál, másoknak viszont elegük van a kétszintes kialakítás által kínált „kempinges” játékstílusból.

Warzone 3. szezon Gulagja

De egy valamiben a közösség teljes mértékben egyetért. Mégpedig a Dual Pistols komoly problémát és frusztrációt jelent.

Bár a Warzone ugyanazokkal az RNG funkciókkal rendelkezik, mint az összes battle royale játék. De a Gulagot úgy tervezték, hogy az 1v1-ben való egyéni ügyességed hoz vissza a harcba. Azonban a puszta szerencsén múlik, hogy a Dual Pistols-t kapod.

Egy szarkasztikus bejegyzésben egy Reddit-felhasználó EJR4 azt írta: „A Dual Pistol gulag a legjobb gulag, nem kérdés”.

Ebben a klipben egy AFK játékos felé sétált, és különböző távolságból lőtt az AFK-ra, a célkeresztje termeszesen végig az ellenfelén volt. Egyetlen lövés sem ért célba, erre fogta az AFK játékos, visszatért, és azonnal megölte EJR4-et.

Dual Pistol gulag is best gulag no question from CODWarzone

 

EJR4 nincs egyedül az akimbo pisztolyokkal kapcsolatos problémáival. DefunctHunk is nagyon hasonló felvételeket mutatott be, de sokkal inkább a frusztrációját akarta kifejezni, mondván, hogy A Gulagban az akimbo pisztolyok megőrjítenek„.

Akimbo pistols in the Gulag are driving me insane from CODWarzone

Mindkét bejegyzés kommentszekciója tele volt játékosokkal, akik az új Gulagra, de különösen a Dual Pistolsra panaszkodtak. Az egyik felhasználó azt mondta: „Ha kapok egy Shotgunt vagy egy Magnumot, csak annyit mondok a csapatomnak, hogy oké srácok, ne költsétek a pénzt, hamarosan szükségetek lesz arra a 4k-ra„.

Nem ez az első alkalom, hogy a Warzone játékosok összefogtak, hogy változást követeljenek a Gulagban. Hiszen Season 2-ben csak az öklünkkel kellett megnyerni a Gualgot. A közösség visszavágott ez ellen a frusztráló Gulag ellen, és az öklök (eddig) nem szerepeltek a 3. szezonban, így talán a Dual Pistols is eltűnik a 4. szezon Gulagjából.

Személyesen nincs semmi bajom a Dual Pistols-al, mivel úgy használom mint egy shotgunt.

Mit gondoltok valós alapja van a panaszoknak, vagy csak a szokásos hiszti megy most is?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×