Most nyalókapénzért cserébe fizethetünk elő három hónapra az egyik legjobb videojátékos szolgáltatásra.

A Microsoft nagyon, de tényleg nagyon szeretné, ha minden játékra egy kicsit is nyitott ember előfizetne a Game Pass-ra, így időről időre meglepnek minket valami igazán pofátlan akcióval.

Részünkről legalábbis mindenképpen pofátlanság, ennyiért ugyanis maximum a Netflixre fizethettünk elő kb. 6 évvel ezelőtt egy hónap erejéig, de most is csak egy olcsóbb jégkrém, vagy egy doboz folyékony kenyér futja ennyiből. Na, de több száz játékhoz való hozzáférésért három teljes hónapon keresztül igazán hallatlan dolog!

De mennyi is az annyi? Kérlek alássa’ 300 magyar forint!

Ha még mindig itt vagy és gondolkozol, hogy megéri-e, akkor megspórolom neked az időt: MEG.

De nagyon is meg! Ennyi pénzért ugyanis nem csak a Game Pass alap játéktárához kapunk korlátlan hozzáférést, hanem az EA legnagyobb alkotásaihoz is, olyanokkal az élen mint a Star Wars Jedi: Fallen Order, a FIFA 21, Dragon Age, Battlefield. Emellett a Bethesda játékokról sem érdemes megfeledkezni, melyek önmagukban is megérnének havi háromszáz aprót.

A dologra természetesen nem csak az Xbox tulajdonosoknak érdemes befizetni, hiszen az Ultimate előfizetéssel a játékstreaminget is megváltjuk, ami azt jelenti, hogy Android eszközökön bárhol bármikor játszhatunk – néhány játékkal kontroller nélkül, az érintőképernyő használatával.

Még mindig itt vagy? Sipirc előfizetni, amit IDE BÖKÖDVE tudsz megtenni!

×