155 bajnok után a Riot még mindig büszkén mondja, hogy nem hagyja abba a bajnokok gyártását.

Kapaszkodjatok meg a Riot Games „nem tervezi”, hogy abbahagyja új bajnokok tervezését. Tagadhatatlan, hogy a League of Legends a modern játékok egyik legnagyobb karakterlistájával büszkélkedhet.

Még az olyan ikonikus sorozatok, mint a Mortal Kombat és a Smash Bros is csak 97, illetve 80 karakterrel rendelkeznek. Még a Riot saját FPS játéka, a Valorant is még csak 15 karaktert mutatott be. Valójában az egyetlen cím, amely megközelíti, az ősrivális Dota 2, amelynek hőslistája a Dawnbreaker április 9-i megjelenése után már 121 karaktert számlál.

A Riot nem is tervezi, hogy lemondjon a trónról.

A Riot vezető bajnok-producere, Ryan ‘Reav3’ Mireles szerint az új karakterek tartják életben a játék varázsát – a sok új megjelenés nélkül a LoL kevésbé lenne vonzó, és végül „ellaposodna”.

Az ollóval hadonászó Gwen a League of Legends legújabb bajnoka.

„Azért készítünk folyamatosan új bajnokokat, mert hisszük, hogy a League varázsának része a véget nem érő tanulás. Az új dolgok megtanulása szórakoztató, és ez tartja az embereket izgatottá, hogy tovább játsszanak” – magyarázta Mireles a Riot legutóbbi, május 26-i fejlesztői posztjában.

A bajnok fejlesztő folytatta: „Ha egyszer már megtanultad a játékot és a rengeteg karaktert, akkor kezdhet kevésbé lebilincselővé válni”.

Ennek leküzdése érdekében a Riot még sokáig új LoL-karaktereket fog készíteni. Ez magában foglalja a régi bajnokok frissítését – mint Dr. Mundo átdolgozása a LoL 11.12-es patchjében.

Minden új bajnok, akit létrehozunk, új játékmenetet ad, amit meg kell tanulni, ez az egyik oka annak, hogy biztosítjuk, hogy minden új bajnok egyedi játékstílussal rendelkezzen„.

A LoL fejlesztőcsapata minden alkalommal „egyedi” dizájnra törekszik, amikor új bajnokot készítenek.

Viego

A Riot elárulta, hogy azon is csiszolnak, ahogyan az új LoL-bajnokokat tervezik. A játékosok viszonylag nyíltan elmondták, hogy több „szörnyeteg” bajnokot szeretnének látni, és a fejlesztők meghallgatták őket.

„Az elmúlt években egy kicsit túlságosan az emberekre támaszkodtunk. Az utóbbi időben évente egy nem-emberi bajnokot készítettünk, de ez magában foglalta az ember-szerű bajnokokat (mint a yordles) vagy a félig-emberi bajnokokat (mint Lillia), valamint az olyan lényeket, mint Yuumi” – ismerte el Mireles. Mostantól a Riot nem csak kettő, hanem három kategóriában készít majd bajnokokat – ember, humanoid és lények.

Nektek melyik az abszolút kedvenc bajnokotok?

https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×