A rengeteg vitatott Twitch hot tub tartalom mellett azért lehet találni olyan fürdőzést is, ami akár egész nap megmelengeti a szívünket.

Már hosszú hetek óta zajlanak a viták arról, hogy a Twitch hogyan kezeli az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő hot tub streamerek helyzetét. Nemrég a platformon megszületett hozzá az új kategória, és úgy tűnik, hogy a Twitch álláspontja az, hogy mindez belefér a szabályokba. Nos, most kiderült, hogy a frissen létrehozott hot tub kategória nem csak a fürdőruhás hölgyeknek adhat otthont a Twitchen.

Itt vannak az imádnivaló fürdőző vidrák.

A vancouveri Tengeri Emlősmentő Központ már néhány hónapja élőben közvetíti a vidrák életét a Twitchen, eddig az Travel & Outdoors kategóriában. Ugyanakkor most végre megszületett az új kategória, a The Pools, Hot Tubs, and Beach, így a vidrák is saját helyet kaphattak.

A közvetítés során azt lehet megfigyelni, hogy hogyan élnek a vidrák, hogyan úsznak és hogyan alszanak együtt. Garantált cukibirodalom. Ami a legjobb az egészben, hogy talán itt senki nem fog azon vitatkozni, hogy ennek van-e helye a platformon, bár az is igaz, hogy talán az „adomány” sem lesz annyi.

Egyébként a vidrák a legnézettebb csatornák egyike a kategóriában. A stream folyamatosan megy, szóval lehet nézni a fürdőzést egész nap. Egyben hot tub és ASMR élmény. Igazán meditatív.

Te belenéztél már?

https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×