Egy újabb hiba miatt a kontrollerrel játszók bizonyos helyzetekben egy kis extra előnyhöz juthatnak…

Egyáltalán nem vehető félvállról az a hiba, amire egy kontrollerrel játszó ‘ThePizzaCook’ nevű játékos lett figyelmes egy Warzone meccs közepette. Hősünk elmondása szerint ugyanis olyan módon volt képes az Aim Assissttal eltenni láb alól az egyik ellenfelét, amelynek normális körülmények között nem lett volna szabad megtörténnie.

Adott egy teljesen átlagos verdanski háztető, amin a pizzaimádó játékos is csücsül. Mivel jól tudja, hogy pár méterre tőle a padláson egy másik játékos vár arra, hogy hibázzon úgy dönt, hogy vakon elkezd tüzelni az ellenfele feltételezett pozíciójára – hátha megzavarja vele. Aztán egyszer csak azt vette észre, hogy felugrik a találatjelző, amikor ADS-es célozva lő, ennek pedig a másik játékos halála vetett csak véget.

„Azt hiszem, az aim assist elromlott, mert sikerült átlőnöm ennek az épület a tetején… Elkezdtem vakon lövöldözni, amíg találatjelzőket nem kaptam, ennek NEM kellene így lennie.” – írta a Redditen posztolt videójához.

I think aim assist is busted I was able to get it through the roof of this building. It would give me a slight drag while not ads. I started blindly shooting until I got hit markers, this should NOT be a thing from CODWarzone

Ez nyilván egy egészen nagy probléma lehet, hiszen ezzel a hibával bizonyos helyzetekben a kontrollerrel játszók lesznek nem kevés előnyben. Nem mintha az egér+billentyűzet vs. kontroller+aim assisst vita olyan rendezett lenne, ez a hiba pedig valószínűleg még jobban felszítja majd az ellentéteket a felek között.

Remélhetőleg mihamarabb kijavítják a hibát, a cikk írásának pillanatában viszont még nincs fent a fejlesztők radarján – a Trello oldal szerint legalábbis.

Na és azt tudtad, hogy június 27-ig rendkívül olcsón csaphatsz le menő és minőségi White Shark billentyűzetekre?

https://leet.hu/?s=steelseries&post_type=product

×