Billentyűzet keresőben vagy, de nem akarsz egy vagyont költeni? Akkor irány a Leet Shop, és áron alul vidd haza valamelyik White Shark-ot!

Véletlenül pont egy új billentyűzetre fáj a fogad? Ha szempont a kinézet és a tudás, de nem szeretnéd, hogy emiatt szenvedjen a pénztárcád, akkor a Leet Shop legújabb White Shark akciója neked lett kitalálva!

Egészen június 27-ig 21%-kal olcsóbban, mindössze 14.980 forintért csaphatsz le a White Shark SPARTAN-ra!

A minden téren spártai billentyűzet legnagyobb erénye az ár-érték arány. Ennyiért ugyanis a jelenlegi legjobb vételnek ígérkezik, amit a korábbi felhasználók is a majdnem maximális 9 ponttal értékelték a Leet boltjában. Az olcsó, de meglepően minőségi fém mechanikus billentyűzetről korábban már mi is írtunk egy részletes tesztet, így vásárlás előtt lehetőséged van alaposan megismerkedni vele.

 Mechanikus, fém gamer billentyűzet, teljesen modern ergonomikus dizájnnal.

Persze akkor sincsen baj, ha ennél többre vágysz, ugyanis a White Shark SPARTAN-X és a LEGIONNAIRE-X perifériákat is olcsósítottuk, csak hogy biztosan ne legyen egyszerű a választás.

A SPARTAN-X most 13%-kal, a LEGIONNAIRE-X pedig 10%-kal lett karcsúbb.

Alapvetően sok különbség nincs a két billentyűzet között; természetesen mindkettő fémvázas és mechanikus kialakítású, állítható színű RGB-s világítás is alap, illetve 26 gombos Anti-Ghosting technológiával is fel vannak vértezve. A SPARTAN-X azonban valamivel könnyedebb teremtés (640 gramm), ezért ha alkalomadtán magunkkal vinnénk, akkor ő lehet a nyertes.

 

Természetesen mindhárom White Shark termékre 24 hónap garanciát is vállalunk!

Az akció június 27-ig érvényes, azt követően ismét az eredeti áraikon lesznek elérhetőek.

https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×