Ha valaki szeretné kipróbálni, hogy milyen lehet egy börtönben élni, mindenképp próbálja ki a Börtön Szimulátor ingyenes demóját.

Az utóbbi években nagyon sok szimulátorról hallottunk már, ám valójában kevés játékot próbálhattunk ki. Ezekről a különös játékokról mindig csak úgy írunk, ha majd valamikor megjelenik. A legutóbb például a tüntetés-szimulátor kavart nagy port, most viszont a börtönökbe vesszük az irányt. A különbség az, hogy ezt most valóban ki is próbálhatjuk.

Már letölthető a Prison Simulator: Prologue, vagyis a játék első fejezete, ingyen.

Az Indie fejlesztője, a Baked Games bejelentette a Prison Simulator: Prologue-t, a játék ingyenesen elérhető előzményét. A jövőben megjelenő játék, a Prison Simulator nem lesz ingyen, de a most megjelent előzmény simán elérhető. A teljes játék várhatóan még ebben az évben megjelenik a Steamen PC-re.

A most letölthető fejezetben börtönőrök leszünk, és erőszakos börtönlázadást kell levernünk, hogy visszaszerezzük az irányítást. A játékosoknak minden szükséges eszközt fel kell használniuk a béke helyreállításához és a rend fenntartásához. Az új fogvatartottakat érkezésekor is ott kell lenni, fel kell fedezni a stikliket, a cellák lebontását, csempészárukat kell megtalálni, megfigyelni az udvart, felügyelni és kezelni a konfliktusokat.

  • Érdekes fordulattal rendelkező történet
  • Fogvatartottak közötti harcok kezelése
  • Csempészáru-keresés
  • Játssz mini-játékokat
  • Sokféle fegyver

 

Egyébként ilyen és ehhez hasonló játékokról már készített Dani bemutatót a Youtube-ra. Íme:

 

A Prison Simulator: Prologue elérető most ingyenes a Steamen. Te letöltöd?

https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×