Egy játékfejlesztő-csapat úgy gondolta, eljött az ideje, hogy megakadályozzunk egy zendülést. Bejelentették a Riot Control Simulatort.

Az utóbbi időben rengeteg őrült szimulátorral találkoztunk már, melyek viccesek, érdekesek, de valljuk be, nem ezek az elsődleges címek, melyeket a könyvtárunkban szeretnénk tudni. Mivel azonban a szimulátorokra általában odafigyel a gaming világ és a gaming sajtó, néha megdöbbentő szimulátorok jelennek meg a piacon. Az Ultimate Games már számos szimulátort mutatott be, többek között jön a Farm Mechanic Simulator és az Ultimate Summer.

A csapat most bemutatta a Riot Control Simulatort,

melyben zendülések, lázadások és elfajult tüntetések alkalmával lehetünk rohamrendőrök. A szimulátor először PC-re jelenik meg 2022-ben, majd jön Xbox One-re, Xbox Series S-re és X-re, PS4-re, PS5-re és Nintendo Switch-re is.

A Riot Control Simulator lehetőséget ad arra, hogy utcai tüntetések alkalmával próbáljuk kontrolálni a zavargásokat, ezzel helyreállítva a rendet a városban. Tomboló, dühöngő tömegek, kiterjedt taktikai lehetőségek és erkölcsi döntések sora vár ránk.

A játék egyébként a Games Box és az Ultimate Games közös projektje, amelynek fejlesztési oldalával a lengyel Corpix Games stúdió csapata foglalkozik. Igen, tudjuk, hogy korábban már volt hasonló próbálkozás, a RIOT: Civil Unrest, de a Riot Control Simulator kicsit más. Itt a cél az, hogy fenntartásuk a rendet és a tomboló tüntetők tömegét elhárítsuk. A bejelentés szerint a Riot Control Simulator sokféle kihívást és számtalan helyszínt kínál, amelyeket a különböző országok városai ihlettek. A játékmenet során ügyességre, megfelelő taktikára is szükségünk lesz.

 

„A modern világ tele van nyugtalansággal, és gyakorlatilag minden nap hallunk híreket a világ különböző részein kirobbant tiltakozásokról. Ezek jelentős kihívást jelentenek a rendőrség és más kormányzati erők számára, amelyet reálisan kívánunk ábrázolni a játékban. A Riot Control Simulator fejlesztésekor nagy hangsúlyt fektettünk a részletekre, hogy a játékos pontosan megismerhesse a helyzeteket a bűnüldöző szervek szemszögéből ”- mondta Tomasz Supeł, a Games Boksz vezérigazgatója. A játékban persze a különféle felszerelések mellett elérhetőek lesznek járművek is, sőt a vízágyú is. A játék egyébként lehetőséget kínál a valós helyzetekre, vagyis nem mindig kell erőszakkal válaszolnunk az erőszakra.

Fő jellemzők:

  • az utcán a rend helyreállítása;
  • erkölcsi döntések rendszere;
  • helyszínek a világ minden tájáról;
  • változatos felszerelés;
  • formációk és taktikák.

A Riot Control Simulator a tervek szerint 2022-ben jelenik meg a PC-n (Steam), 2023-ban pedig Xbox One, az Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 és a Nintendo Switch platformokon.

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

×