A múlt héten még egy érdekes indie játék volt ingyen letölthető az Epic Games Store-ből, ám hogy mit várhatunk ezen a héten, arról csak most hullott le a lepel.

Egészen eddig a pontig, egy történetapú indie játékot lehetett ingyen megszerezni az Epic Games jóvoltából. Általában az Epic mindig előre elárulja, hogy mivel is készül legközelebb, ám ezúttal ez nem így történt. Egészen eddig a pontig nem lehetett tudni, hogy melyik játék lesz ingyenes, így joggal feltételeztük, hogy nagy dobásra készül a cég. Természetesen a délelőtt folyamán szivárgás és találgatás már volt: arra következtettek, hogy az NBA 2K21 lesz ingyenes, 20 ezer forintos ár helyett. Nos, az aki hitt ebben, jól tette.

Május 20 és 27 között az NBA 2K21 ingyenes.

 

Az NBA 2K21 a létező legjobb és legnépszerűbb kosárlabdás játéksorozat. A Visual Concepts és a 2K Games által fejlesztett kosárlabdás játék soha nem látott grafikát, tovább finomított játékmenetet és még több lehetőséget kínál. Vegyél részt a teljes NBA bajnokságban, vidd sikerre a saját magad által létrehozott játékosokat és csapatokat, vagy állítsd össze a saját alakulatodat, és válj a sportág legendájává.

A világ egyik vezető sportjátéka a sorozat minden aspektusát igyekszik továbbfejleszteni és javítani. Új versenyszerű és közösségi online funkciókkal, mély és változatos játékmódokkal az NBA 2K21 páratlan élményt ígér, amely a valódi kosárlabda kultúra minden részébe betekintést enged, a pályán és azon kívül is. Legyen szó akár egy teljes karrierről, csapatmenedzsmentről, online bajnokságokról vagy csak néhány hó hangulatú mérkőzésről a barátaiddal, ez a játék maximális élményt ad minden kosárlabda rajongónak.

A játékot egyébként 18499 forintért kínálná az Epic Games, de most egy hétig valóban ingyen juthatunk hozzá. Jó szórakozást!

Az ajánlatot erre találod.

Te behúzod a játékot?

https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×