Az elmúlt egy hétben egy izgalmas, őskorban játszódó kalandjátékot húzhattunk be ingyen, mától egy hétig pedig még egyedibb hangulattal vár az Epic Store.

Egészen május 13-ig volt időnk behúzni azt a játékot ingyen, melyben az emberiség az ősi világban nem a tápláléklánc csúcsán áll. Így aztán helyet kell szerezünk magunknak a világban. Mától az Epic Store egy teljesen más stílusú ingyenes játékkal várja a kikapcsolódni vágyókat. Epic felfedte a jövő heti ingyenes játékot is, amit szeretni fog az, aki szereti a szép látványt és a jó történeteket.

Május 13 és május 20 között a The Lion’s Song című játék lesz ingyenes.

Ahogy mindig, ezt a játékot is ingyen lehet behúzni és örökre a könyvtárban marad. A The Lion’s Song a 20. század elején játszódik Ausztriában. A történet során minden fejezetben más karaktert és annak történetét ismerhetjük meg. Mindegyikük küzd egy célért, aztán a történetük szépen összeér. A történetet ráadásul a döntéseink alakítják.

Hogy világosabb legyen, ez egy párbeszédre, karakterekre épülő kalandjáték, ami a 20. század eleji történelemre, és az osztrák művészekre, tudósokra összpontosít. Minden egyes epizód közelebbről vizsgálja a kreativitással és inspirációval átitatott küzdelmeiket.

Íme, a The Lion’s Song előzetese:

 

A játék teljes verziója a Steamen egyébként 7,99 euró, ami nagyjából 2800 forint. Jövő héten viszont ingyen beszerezhetjük.

Az ajánlatot erre találod.

Neked mennyire jönnek be az ilyen játékok?

https://leet.hu/?s=xiaomi&post_type=product

×