A mai cikkben olyan fegyvereket szedtem össze nektek, amik szerintem igazán jó szolgálatot tennének a Warzone világában.

Mindannyian ismerjük az érzést, amikor új fegyver érkezik a Warzone-ba, első dolgunk nekiugrani, hogy unlockoljuk és kimaxoljuk. Utána mehetünk tesztelni, hogy megtudjuk: mire is képes, milyen kiegészítőkkel lehet a legjobb. Ekkor jönnek a kérdések: vajon ez is olyan OP lesz, mint a többi friss fegyver? Mikor jön a nerf? Majd valóban jön a nerf és az emberek elfelejtik az új fegyvert. Ilyen az általános életciklusa az új fegyvereknek.

Nos, mondhatni sok fegyver van már a játékban, de sosem elég!

Ezért is gyűjtöttem 5 fegyvert, amit szívesen látnék a játékban.

Minden fegyvertípusból 1 fegyvert sorolok fel.

SMG : MPX  

 

A SIG MPX egy gázüzemű géppisztoly, amelyet a SIG Sauer tervezett és gyárt, és elsősorban 9×19 mm-es Parabellum töltényeket. Mint láthatjuk, több játék is már megpróbálta felkapni ezt a kis SMG/PDW-t. Sajnos nem a leggyorsabban tüzelő SMG, mivel csak 850 lövést ad le percenként.

Pisztoly : FN57

 

Az FN Five-seveN egy félautomata pisztoly, amelyet az FN Herstal tervezett és gyártott Belgiumban. A pisztoly nevét az 5,7×28 mm-es töltényről kapta, amelyet az FN P90-ben is használnak. Gondolom legtöbben a Counter-Strike szériából ismerik.

Assault Rifle: Howa Type 20

Ez a fegyver a Howa Type 89-et cseréli Japánban, mint szolgálati fegyver. A Type 89-et szintúgy ismerhetjük az R6 Siege-ből. Mivel ez egy Japán fegyver, tuti lenne anime boundle, ha jól hallottam, azok a kedvenceitek.

Sniper: Daniel Defense Delta 5 Pro

 

Mit is mondhatnék, mindenki szereti a bolt action Snipereket, és valljuk be, ez egy gyönyörű darab. Ahogy a videón is látható, elég pontos akár 730 méteren is. Gond nélküli letaszíthatná a trónról a Kar98-at.

DMR: SR-25/M110

 

Jó lenne egy használható DMR a játékba anélkül, hogy egy komplett káosszá változna a meta. Fontos lenne a játéknak egy erős középtávolságra használatos félautomata fegyver.

Hasonlóképp fel lehet szerelni az M4-et, de sajnos csak 10 töltényes tárral, ami nagyon kevés ahhoz, hogy effektívek legyünk középtávolságba, és hát sajnos a sebzés sem elegendő nagyobb távolságon.

Warzone M4 DMR Loadout

Nos, ez az én 5 választott fegyverem, amit szívesen látnék a Warzone-ban. A kérdés most az, hogy ti milyen fegyvert szeretnétek még?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×