A Warzone játékosok úgy vélik, hogy a KAR98K-nak nerfre, más mesterlövészeknek pedig buffra van szüksége, mivel továbbra is dominál a Season 3 metában.

A WZRanked statisztikái szerint a Kar98 messze a legtöbbet használt fegyver a játékban, és néhány játékos úgy véli, hogy jelenleg egy kicsit túl erős. A CoDWarzone subreddit tagjai május 15-én adtak hangot a Kar98-assal kapcsolatos aggályaiknak. Egyesek szerint „semmi értelme”, hogy a nagyobb kaliberű mesterlövészek kevesebb sebzést okoznak, mint a Kar.

I’ll just leave this right here. from CODWarzone

A játékosok gyorsan egyetértettek azzal az érzéssel, hogy a Kar98 egy kicsit funkcionálisan elüt a riválisaitól. De valamit tenni kell. Mások azt javasolták, hogy a fegyver nerfelésének legjobb módja az lenne, ha ténylegesen más mesterlövészeket buffolnának.

„Ezért kell a Rytecnek egy buff. A Barrettnek is” – tette hozzá egy játékos, míg egy másik azt javasolta, hogy az M82-nek is jól jönne egy kis teljesítménynövelés.

Kar98k és a HDR pickrate-je.

A Kar enyhe nerfje lehet a megoldás, de a többi mesterlövész buffja valószínűleg csodákat tenne a játéknak. A WZRanked szerint a Karhoz legközelebbi sniper/marksman rifle a HDR, de annak csak 2,0%-os a pick-aránya. Összehasonlításképpen a Kar 13,8%-os pick-aránnyal rendelkezik.

Meglátjuk, hogy hamarosan változik-e valami. Szerintetek is túl erős a Kar, vagy a többi sniper gyenge?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×