Itt van minden, amit a 2021-es iterációról tudnod kell.

Az Overwatch Anniversary eseménye minden évben megrendezésre kerül, hogy megünnepeljük a játék hivatalos, 2016-os megjelenési dátumát. Ha eseményekről van szó, az Overwatch szereti a go big or go home (Mindent vagy semmit) mentalitást. Az éves Anniversary eseményen a játékosok stílusosan bulizhatnak, megünnepelve, hogy a játék egy évvel idősebb lett.

Ráadásul az évforduló egy rakás új tartalmat hoz nekünk.

Általában közvetlenül az Overwatch Archives után, amely éppen április végén ért véget, az Overwatch tavaszi naptára tele van szórakoztató kalandokkal.

Mikor?

Idén az Overwatch Anniversary esemény május 18 és június 8 között zajlik.

Az évforduló az Overwatch megjelenésének évenkénti ünneplése. Idén már az ötödik napkörüli útját teszi meg a játék, mióta 2016. május 24-én megjelent. A rajongók az elmúlt fél évtizedben elmerültek a Blizzard FPS-ében, így talán láthatunk majd néhány szórakoztató új tartalmat, tekintve, hogy ez egy mérföldkő a cím történetében.

Évfordulós skinek és kozmetikumok

Az Anniversary esemény minden évben csodálatos skineket, spray-ket és egyéb kozmetikumokat hoz magával. Az évfordulós eseményen körülbelül 3 epikus és 5 legendás skin és a játék legikonikusabb kozmetikumai kerültek elő. Tavaly olyan rajongói kedvenceket láthattunk, mint a Little Red Ashe, a Masquerade Reaper és a Dragoon Mercy, így az elvárások elég magasak, tekintve, hogy az idei év jelentősebb, mint a többi. Ezt megnézhetitek ITT.

Mindezek megvásárolhatók lesznek az esemény alatt a játékon belüli valutájával, valamint a speciális Anniversary Loot Crates-ben. Szóval, győződj meg róla, hogy keményen darálsz a pénzért!

Hogy mire számíthatunk idén, arról egyelőre csak egy gifet kaptunk.

Évfordulós heti kihívások

A heti kihívások az Overwatch eseményeinek alapvető részévé váltak. Általában tematikus spray-t, ikont és legendás skin-t kínálnak egy meghatározott számú játék megnyeréséért cserébe minden héten, a heti kihívások könnyű módja az egyedi kozmetikumok bezsebelésének.

A szokásos séma szerint a játékosoknak összesen 9 játékot kell megnyerniük, és minden jutalmat 3 győzelem után osztanak ki, a következőképpen lebontva:

  • Nyerj 3 játékot – Icon.
  • Nyerj 6 játékot – Spray.
  • Nyerj 9 játékot – Legendary Skin.

Ennek a ciklusnak minden héten újra kell indulnia az évfordulós esemény három hete alatt, így lehetőséged lesz 3 egyedi ikon, spray és skin megszerzésére.

Ez minden amit tudni kell az Overwatch Anniversary Eventről.

https://leet.hu/?s=xiaomi&post_type=product

×