Minden új Overwatch esemény legjobb része az a rengeteg skin, amit meg lehet szerezni. Mutatjuk, hogy miket tartogat az Overwatch Anniversary 2020 event.

Az új évfordulós esemény indulásával nem csak friss tartalmak és hősváltozások érkeztek, de rengeteg skin is feloldható lett. Jelenleg 5 új legendary és három új epic skin érhető el, milyen mind a 8 hőst egyedi évfordulós hangulatba öltöztetik. Az epic skinek a három héten át zajló heti kihívások teljesítésével érhetők el, amihez 9 meccset kell megnyerni meghatározott idő alatt.

Fontos pont, hogy az évfordulós esemény az egyetlen alkalom az évben, amikor be lehet szerezni minden múltbeli esemény alatt megjelent skint is. Most tehát minden korábban meg nem szerzett kozmetikai elem elérhető az event lootboxok kinyitásával.

 

Carbon Fiber Sigma – Epic – Week One Challenge (május 19 – 26)

Sigma az első hős, aki számára új skin szerezhető a heti kihívás során. Megszerzéséhez mindössze annyit kell tenni, hogy 9 játékot kell nyerni a héten, ezzel automatikus feloldjuk a skint. A Carbon Fiber Sigma május 19-től május 26-ig szerezhető meg, mielőtt bejön a következő skin.

Kép forrása: Blizzard

Fleur de Lis Widowmaker – Epic – Week Two Challenge (május 26 – június 2)

A Widowmaker Fleur de Lis skin a második epic skin, ami szintén kihívásokkal teljesíthető. A Fleur de Lis (Bourbon-liliom) egy népszerű szimbólum Franciaországban, ami a francia szellem és elegancia talán legjellegzetesebb jelképe. A motívum úgy jelenik meg, mint az európai kifinomultság, arisztokratizmus és emelkedett szellem kikristályosodása.

Kép forrása: Blizzard

Fontos: az epic skineket nem lehet megvásárolni, kinyitni azokat csak a kihívások teljesítésével lehet.

Masked Man McCree – Epic – Week Three Challenge (Június 2 – Június 9)

Végül íme az utolsó heti kihívásért járó jutalom, a Masked Man McCree skin. A skint a The Lone Ranger ihlette, magyarul A magányos lovas. Az övcsaton a „HYSA” felirat olvasható, ami szintén a film híres mondatára utal.  „Hi Yo Silver, Away!”

Kép forrása: Blizzard

Dragoon Mercy – Legendary – 3000 Credit

Jöjjenek végre a Legendary skinek, melyekből ugye ötöt készített az évfordulóra a Blizzard. Ezeket a skinekért már fizetnünk kell. Az első Mercy új Dragoon skinje.

Kép forrása: Blizzard

Huitzilopochtli Zenyatta – Legendary – 3000 Credit

Erről a skinről már írtunk nektek korábban, egy videó kíséretében.

Kép forrása: Blizzard

Submarine Wrecking Ball – Legendary – 3000 Credit

Finom kiegészítője lehet Wrecking Ball kollekciójának ez az új tengeralattjáró skin. Jó hangulatot hozhat a forró nyári meccsek alkalmával.

Kép forrása: Blizzard

Masquerade Reaper – Legendary – 3000 Credit

Reaper új Masquerade kinézete bizony megérdemli a „legendary” címet, mivel határozottan az egyik legmenőbb skin az Overwatch történetében.

Kép forrása: Blizzard

Little Red Ashe – Legendary – 3000 Credit

Piroska és a FarkAshe? Szexi egy változat, az biztos.

Kép forrása: Blizzard

Neked melyik skin tetszik a legjobban?

https://www.facebook.com/groups/overwatchhun/

×