Íme minden hír a legújabb bejelentéssel kapcsolatban.

Az Activision megerősítette a régóta érkező pletykákat, miszerint a Sledgehammer Games fejleszti a következő Call of Duty címet. Már jó ideje keringenek olyan pletykák, hogy a Sledgehammer Games veszi át a Call of Duty 2021-ben, vagy bennfentesek szerint inkább jövőre érkező cím irányítását.

Május 4-én az Activision-Blizzard megerősítette ezeket a pletykákat.

Aki nem tudná, a Sledgehammer Games állt a 2017-ben megjelent Call of Duty WW2 fejlesztése mögött.

Ez a megerősítés Daniel Alegrétől származik, aki jelenleg az Activision-Blizzard elnöke és COO-ja. Alegre a következő megjegyzéseket tette a CoD 2021 fejlesztéséről és a játékkal kapcsolatos törekvéseikről a következő generációs hardvereken.

„Különösen izgatottak vagyunk az idei prémium Call of Duty megjelenése miatt. A fejlesztést a Sledgehammer Games vezeti, a játék pedig remekül néz ki, és az őszi megjelenés ütemében halad. Ez egy következő generációs élményre épülő játék, lenyűgöző látványvilággal a kampány, a többjátékos és a kooperatív játékmódokban, amelyet úgy terveztek, hogy integrálódjon a meglévő COD ökoszisztémába és továbbfejlessze azt. Alig várjuk, hogy hamarosan további részleteket oszthassunk meg a közösséggel.” – mondta Daniel Alegre.

A CoD 2021-et körülvevő korszakról még nem közöltek további részleteket. Az elmúlt hónapokban azonban bőven keringtek olyan pletykák, hogy a játék neve Call of Duty WWII Vanguard lesz.

Egyelőre várnunk kell a CoD 2021 hivatalos bemutatására, ami a következő néhány hónapban várható. Ám ezek szerint mégis idén érkezik.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×