Friss szivárgások szerint még az is lehet, hogy hosszú évek után először, idén nem lesz új Call of Duty cím. Tényleg kihagynák?

Sok különböző szivárgást láttunk, hallottunk már a jövőben, de még idén, 2021-ben érkező Call of Duty kapcsán. Egyes szivárgások szerint már azt is tudni lehet, hogy mikor játszódik a játék, így a neten a WWII Vanguard kódnevén fut.

Lehetséges lenne, hogy az idei CoD mégsem jelenik meg idén?

Az egyébként gyakran szivárogtató TheMW2Ghost oldal nemrég egy igen különös bejegyzést tett közzé. Annak fényében, hogy korábbi jelentések szerint a következő Call of Duty cím fejlesztése rengeteg problémával küzd, talán nem meglepő annak lehetősége, hogy a megjelenés csúszik.

„Vanguard … Leegyszerűsítve egy ki*****tt katasztrófa”mondta Tom Henderson bennfentes a hónap elején, hozzátéve, hogy a játékot a korábbi konzolgenerációk fogják vissza. Persze az Activision még nem jelentett be semmit, sem az új játékról, sem annak nehézségeiről. Egyelőre tehát mindez csak szivárgáson alapuló találgatás. Az Activision egyébként tavasszal szokta bejelenteni az új címet, szóval még van remény az idei megjelenésre. A vállalat egyébként nyilvánvalóan sok időt, energiát fektet a Warzone fejlesztésébe, ami a legtöbb bevételt hozza a cég számára.

„A Vanguard még mindig nem kapott megjelenési dátumot. Lehetséges, hogy idén nem fogjuk látni” – írta TheMW2Ghost.

 

Az oldal megemlíti, hogy lehet szó valamilyen friss tartalomáradatról a 2019-es Modern Warfare kapcsán is, illetve hogy Activision fókuszában még mindig a Cold War és a Warzone áll.

A VentureBeat-nek adott interjúban az Activision nemrég azt mondta, hogy valószínűleg kicsit később adják ki az idei Call of Duty címet, mint a szokásos harmadik negyedév. Vagyis lehetséges, hogy a játék valamikor év végén, vagy a következő év elején jelenik meg.

Ha így lesz, akkor 2021-ben valóban nem kapunk új Call of Duty címet. Hogy ez most jó, vagy rossz, azt mindenki döntse el maga.

https://leet.hu/?s=marvel&post_type=product

×