Számos problémát hozott magával a játék 2.08-as frissítése.

Magyar idő szerint tegnap hajnalban érkezett meg a VALORANT legújabb, 2.08-as frissítése, ezzel együtt pedig az Episode 2 Act 3. Arról már egy tegnapi cikkben írtunk, hogy egy ehhez hasonló nagy update mindig hoz magával számos hibát, így mi is górcső alá vettük a hírhedt Error Code 39-et.

Emellett persze a különféle bugok és egyéb problémák sem kerülték el az új frissítést, a játék hivatalos Twitter-oldala és a VALORANT subreddit is hemzsegett az ehhez kapcsolódó bejegyzésektől. A legnagyobb hiba a placement mérkőzéseknél jött elő, ugyanis sokakat helytelenül sorolt be a rendszer. Ezt gyorsan orvosolta a fejlesztő, de addigra már sokan lejátszották a meccseiket, ezt pedig azóta sem tudták fixálni.

Sokan jelentettek egy másik problémát is, ami egész egyszerűen a játék és/vagy a számítógép összeomlásához vezetett. A Riot Games ezzel kapcsolatban azt írta, hogy aki ilyet tapasztal, az telepítse újra az anti-cheat rendszert, a Vanguard-ot, de igyekeznek mielőbb előállni egy végleges javítással.

Időközben jött egy patch, ami búcsút intett mindkét fentebb említett hibának, továbbá a fejlesztők a játék hangzását is fixálták. Mostanra már csak egy kérdés maradt: mi lesz azokkal, akiket hibásan sorolt be a rendszer? Egyelőre a válasz még várat magára, de mindenképpen beszámolunk majd a fejleményekről.

Ti találkoztatok valamelyik hibával? Írjátok meg kommentben!

×