Miközben az elmúlt egy héten keresztül két játékot is ingyen kínált az Epic Store, az e heti játék már most ingyenes, amihez jó sok jutalom jár, szintén ingyen.

Ismét csütörtök van, így újabb „ingyenes játékkal lep meg minket az Epic Games. Vagyis csak részben, mivel a múlt heti Alien és Hend of Fate 2 mellé most olyan játékot kapunk, ami amúgy is ingyenes. A hozzá járó 100 dollárnyi tartalom viszont ajándék azoknak, akik ezen a héten bejelentkeznek.

Április 29 és május 6 között az Idle Champions of the Forgotten Realms-hoz kapunk extra tartalmakat.

Ez azt jelenti, hogy egy teljes ingyen játék helyett most egy amúgy ingyen játszható játékhoz ad az Epic extra játékot belüli tartalmat. Ha tehát valaki a hét folyamán bejelentkezik, akkor 100 dollár értékű tartalmat kap ingyen. Persze az Epic Champions of Renown csomagot csak akkor kapjuk meg, ha az időszak alatt bejelentkezünk a játékba.

Az Epic Champions of Renown csomag tartalmazza a Spurt, Krull, Black Viper, Hew Maan és Nova V’Ger championokat, valamint mindegyikhez 16 arany ládát. A csomag részeként megkapjuk a Baby Spurt és az Iris the Beholder familiarokat is, egy kis extra boostért.,

 

A játék egyébként egy úgynevezett idle játék, aminek lényege, hogy sokat kell benne klikkelgetni. Kattingatsz, jutalmakat kapsz, és ezt addig csinálod, míg egyre jobban megéri ugyanezt ismételgetni. Az Idle Champions of the Forgotten Realms a műfajon belül igen elismert, ráadásul jó szórakozás lehet azoknak, akik szeretik a D&D stílust.

https://leet.hu/?s=marvel&post_type=product

×