Az Epic Store az elmúlt egy hétben három ingyen játékkal kedveskedett, ezen a héten pedig egy Alien és egy kártyajátékot kapunk, szintén ingyen.

Az Epic Store az elmúlt héten igencsak kedves volt minden felhasználójához, ugyanis egyszerre három játékot tettek ingyenessé. Természetesen ezúttal sem egy, hanem két címet kapunk ingyen, közülük az egyik egy nagy cím, ami egyébként korábban már volt ingyenes.

Április 22 és 29 között az Alien: Isolation és a Hand of Fate 2 ingyenes.

Azt hiszem, az Alien: Isolationt lassan senkinek nem kell bemutatni. A játék ráadásul nem is először, hanem másodjára ingyenes az Epis Store-ban, legutóbb 2020 végén kínálták. Sokan valószínűleg akkor nem tudták megszerezni, hiszen lehaltak az Epic szerverei. Talán most mindenki pótolhatja. A játék megjelenésekor osztatlan sikert aratott a horrorrajongók körében. Nem véletlen, hogy a címért ma is 37 eurót, azaz 13 724 forintot kérnek a Steamen, nem mellesleg több az év játéka címet is elnyert magának az Isolation 2014-ben.

A történet 15 évvel a Nyolcadik utas: a Halál után játszódik. A Nostromó űrhajó megsemmisült, a legénységét eltűntnek nyilvánítják, ezt követően pedig rengeteg kérdés merül fel, de a válaszokat csak a játékból tudjuk meg.

 

Ami a Hands of Fate 2-it illeti, ez egy igen érdekes játékról van szó, ami alapvetően egy társasjáték, ám mégis valós küldetéseket teljesíthetünk benne. Gyakorlatilag olyan, mint egy élő társasjáték, ahol nem csak az asztalt fogjuk nézegetni, de néha le kell kaszabolni az ellenfeleket. Persze a stratégiai gondolkodásra is szükség lesz, de legalább tombolni is tudunk. A játék a Steamen egyébként 28 euró lenne, vagyis kicsivel több mint 10 ezer forint.

Az ajánlatokat erre találjátok.

Te melyik címet húzod be?

https://leet.hu/?s=marvel&post_type=product

×