Az biztos, hogy a következő héten nem lehet kifogásunk a játék ellen, hiszen az Epic Store-ban most nem egy, nem kettő, hanem három játék ingyenes.

Ahogy minden héten, az Epic Games Store ezúttal is ingyen játékkal kedveskedik a felhasználóknak. A múlt héten a 3 out of 10: Season Two ingynes verzióját húzhattuk be, most viszont több ingyenes játékot is kapunk. Ez egy ritka alkalom, szóval érdemes lecsapni az akcióra.

Ezen a héten, április 15 és 22 között a Deponia: The Complete Journey, a Ken Follett’s The Pillars of the Earth, és a The First Tree ingyenes.

Ez tehát azt jelenti, hogy az Epic azt szeretné, ha ezen a héten több indie élményt kapnánk. Ami a Deponia: The Complete Journey-t illeti, azoknak ajánljuk, akik szeretik a vicces kalandjátékokat, és nem riadnak vissza a puzzle feladatoktól. A történet is érdekes: egy személtbolygón vagyunk, ahonnan főhősünk meg akar szökni.

 

Ken Follett’s The Pillars of the Earth a 12. századi Angliába visz minket, ahol a szegénység és a háború idején egy kisváros megkezdi a székesegyház építését, hogy a népnek gazdagságot és biztonságot hozzon. A túlélésért folytatott küzdelmükben az életek és a sorsok összefonódnak. Ken Follett világhírű bestsellere, a A katedrális műve alapján készült.

 

A The First Tree egy gyönyörű, harmadik személyű felfedező játék, két párhuzamos történet köré építve: egy róka megpróbálja megtalálni eltűnt családját, egy fiú pedig újra kapcsolatba lépne Alaszkában élő apjával. Egy csodálatos kaland a lenyűgöző természetben.

 

A három játék a Steam (és egynél a GoG) árakat összeadva nagyjából összesen 25 ezer forint lenne, ha meg akarnánk venni. Így most ingyen meg lehet mind a három.

Az ajánlatot erre találjátok.

Melyik játék nyerte el a tetszésedet?

×