A GTA 6 míg viszonylag korai státuszban áll, de a Rockstar hamarosan hivatalos infókat is megoszthat a közösséggel az Online segítségével.

Annak ellenére, hogy a GTA 6 még legalább egy évig nem kerül a játékosokhoz, a leakek, képek és lehetséges teóriák nem hagyják nyugodni a rajongókat. A jelenlegi generáció nagyon élvezi az 5-ös szériát. A különböző RP szerverek vagy csak a GTA Online is komoly népszerűségnek örvend így nem meglepő, hogy a rajongók tűkön ülnek, hogy a GTA 6-ról is halljanak valami infót.

A marketing csapat egyelőre nagyon jól kezeli a bizalmas híreket, ugyanis komoly szivárgás még nem történt a Rockstar háza táján. A játék felfedésével kapcsolatosan azonban lehet, hogy a Call of Duty-ból merítenek ötletet a fejlesztők és egy elég frappáns módszerrel kezdik el felépíteni a játékot megelőz hype-ot. Ez pedig nem más lehet, mint a GTA Online. A GTA Online valószínűleg továbbra is aktív lesz, amikor a GTA 6-ot bejelentik. A Rockstar pedig simán kihasználhatja ezt a részét a játéknak, hogy infómorzsákat rejtsen el a játékosoknak. A CoD, a Warzone-nál játszotta el ugyanezt a trükköt. A játékosok egyre több információhoz jutottak a megjelenő Black Ops Cold Warral kapcsolatosan.

A Rockstar Games korábban már eljátszotta ezt az RDR2 esetében. Az jóval kisebb méretű volt, mint például a CoD teaselése. A játékot megelőzőleg küldetéseket hajthattunk végre, amiért cserébe jutalomban részesültünk a játékban. Mivel a RDR2 és a GTA világa nagyon eltér, ezért a Rockstar nem tudta teljes mértékben kihasználni az Online adta teret. Most viszont minden összeáll, hiszen a GTA 5 és GTA 6 szorosan kapcsolódik egymáshoz, így akár magát az átvezetést is megoldhatja a Rockstar Games. Az is lehet, hogy egy-egy karakterekkel is találkozhatnánk a GTA Online szerverein, sőt a játékot megelőző sztorit is lejátszhatnánk.

A Rockstar már korábban bejelentette, hogy a GTA 6 esetében sokkal kisebb lesz a kezdeti tartalom, hogy a fejlesztők ne égjenek ki. A megjelenést követően folyamatosan adják hozzá a funkciókat, amivel a végére elérjük a teljes játékot. Ez is egy lehetőség arra, hogy már egy picit előbb belekóstolhassunk az új játékba.

Te várod már az új címet?

 

×