Nemrég egy tehetséges modder rájött, hogyan faraghat le drasztikusan a GTA Online töltési idejéből, amit a Rockstar Games nem akárhogy hálál meg.

Emlékeztek arra a modderre, aki nemcsak rájött, hogy miért tölt be olyan lassan a GTA Online, de egy úttal ki is javította azt?

Mert a Rockstar Games nagyon is, sőt, úgy döntöttek, hogy mivel olyan remek munkát végzett a javítással, kiadják azt hivatalos patchként.

Mindezen felül pedig 10.000 dolláros, majdnem 3 millió forintos jutalmat is kap.

GTA 5 Money Cheats: Is there a money cheat in story mode or GTA Online? - GTA BOOM

A pénzjutalmat a Rockstar Bug Bounty programjának köszönhetően kapja, ami ugyan nem pont erre lett kitalálva, a t0st, vagy tosterCX nevű tehetséges programozóval a stúdió most kivételt tett. Már csak azért is, mert a fejlesztők alaposan átnézték a Github-on (is) publikussá tett módosítást és megállapították – majd egy hivatalos közleményben bejelentették -, hogy tulajdonképpen úgy ahogy van akár hivatalos is lehetne.

Azt sajnos nem tudjuk, hogy mikor érkezik a majd 70 százaléknyi töltési időt kukázó hivatalos javítás, de mivel t0st már elvégezte a munka nagy részét, várhatóan egészen hamarosan. 

Forrás: PCGamer, GamePressure

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×