Miután a Microsoft szerette volna felvásárolni a Discord platformot, sokan elgondolkodtak, mi lesz a sorsa. A Discord viszont döntött.

Ahogy arról többek között mi is beszámoltunk, elképesztő 10 milliárd dollárért szerette volna a Microsoft felvásárolni a Discord közösségi gamer platformot. Az ajánlat már csak azért is számít hatalmasnak, mert többet ajánlottak érte, mint a Bethesda anyavállalatáért, a ZeniMax Mediáért (7,5 milliárd). A Discord azonban nem adja olyan könnyen magát.

A Discord visszautasította az ajánlatot, és továbbra is független marad.

Ahogyan arról a TechPoweUp is beszámolt, a Discord befejezte a tárgyalásokat a felvásárlásról a Microsofttal. Végül egy 12 milliárd dolláros ajánlatot dobtak vissza. Természetesen nem a Microsoft volt az egyetlen vállalat, mely igényt tartott volna a Discordra, többek között a Twitter és néhány más cég is masszív ajánlatot tett.

A Discord tehát a maga 140 milliós felhasználójával köszöni szépen jó van, és egyelőre szeretne független maradni. Miközben arra fókuszálnak, hogy tovább növekedjenek, állítólag valamikor jövőben elkezdik a nyilvános részvénykibocsátást.

https://leet.hu/?s=marvel&post_type=product

×