Megszokhattuk már, hogy idő előtt kikerülnek az adott évi iPhone modellek kinézete, ez pedig az idei 13-asokkal sincsen másként.

Napok múlva várhatóan egy izgalmas Apple eseményen leszünk túl (amit Siri idő előtt kipletykált), de sokan hiába fűznek hozzá amúgy meddő reményeket, azon egészen biztosan nem lesznek még ott az új iPhone 13-as telefonok. De miért is lennének, hiszen 2020 végén érkeztek a 12-es modellek, az alap, a Pro, a Pro Max és a sokak szerint hiánypótló Mini.

Az idő előtti szivárgások azonban szinte mindig megtalálják az Applet, és most sincs ez másként, így pár bennfentes portál már hónapokkal a hivatalos leleplezés előtt megmutatta, hogy hogyan fognak kinézni az idei almás telefonok.

A kiszivárgott infók és képek alapján idén sem kell drasztikus változásokra számítanunk, egyik modell esetében sem. Az alap verzió tovább viszi a klasszikus iPhone formadizájnt, ahogyan a Pro és a Mini modellek sem térnek le a 12-esek által kijelölt irányon, sőt, még méreteiben is teljesen megegyezőek lesznek. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lenne változás, itt-ott azért tökéletesítenek az elődökön.

A legszembetűnőbb újdonságokat a kameraszigeteken érhetjük tetten, amik mérete illetve a kamerák elhelyezkedése is megváltozik – modellenként eltérően. A mini esetében előbbi 30%-al csökkenhet, míg a Prokon nagyobb is lehet. Továbbá úgy hírlik, hogy a 12 Mini 2227 mAh-s aksiját is tovább növelik az új modellben, az ugyanis kifejezetten gyengének bizonyult az erős hardver és az 5G-s technológia mellett.

iPhone 13 Mini:

Kép: Weibo

iPhone 13 renderkép:

iPhone 13 Pro renderkép:

Részletesebb és biztosabb technikai infót majd csak a szeptemberre datálható hivatalos bejelentésen – és ahhoz közeledve a szivárogtatók oldalán – fogunk majd kapni.

Forrás: GSMArena, 91mobiles, Mysmartprice

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×