Úgy tűnik, hogy sokunk kis zsebasszisztense, Siri, nem tudta tartani a száját, és egy felhasználónak elkotyogta, hogy mikor lesz ismét Apple bemutató.

Tegnap már szóba jött egy kicsit Siri annak kapcsán, hogy a Microsoft felvásárolja a személyi asszisztensünket fejlesztő vállalatot, egészen csillagászati összegekért. Ma azonban valami mókásabb dolog miatt terelődik rá a figyelem. Egész bájos, ahogy kicsit emberi alakot öltött magára ezzel a sztorival.

A theverge.com weboldal értesülései szerint ugyanis egy amerikai felhasználó rákérdezett a szoftvernél, mikor várható bemutató esemény. A Siri pedig készségesen válaszolt: jövő kedden, vagyis április 20-án, amit változatlanul a vállalat kaliforniai főhadiszállásán, az Apple Parkban tartanak majd meg.

Nos, arról nincsen hivatalos információ, hogy milyen készülékeket jelenthetnek majd be a nagy eseményen, viszont jó néhány szivárgás kering az internetes közösségben az elmúlt hónapokban. Nagy valószínűséggel érkezik az újabb, okosabb iPad Pro és az AirTag is. Ez utóbbi segít megtalálni elhagyott holmijainkat.

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

×