A CD Projekt RED tartja a tempót, és újabb frissítéssel támogatták meg a Cybepunk 2077-et.

A Cyberpunk 2077 legutóbbi frissítését valószínűleg még nagyon sokáig nem fogják felülmúlni a lengyel srácok, azért nagyon igyekeznek a jobb sorsra érdemes játék kikupálásával. Két héttel az 1.2-es mega-giga-über javítócsomagot követően itt az újabb adag, az 1.21, ami kevesebb, de szintén fontos dolgokon hivatott változtatni – remélhetőleg a pozitív értelemben.

Eddig ugyanis mindig akadt valami kéretlen meglepetés a frissítésekben, most azonban ilyenekre nem kell számítanunk, ugyanis javarészt a küldetésekbe és a nyílt világ eseményeibe nyúlnak bele könyékig. Ami pedig a játékmenetet illeti, a rendőrök felbukkanásán is hegesztettek kicsit, így a továbbiakban már a házak tetején sem fognak mögénk hopponálni.

Teljesítménybeli és/vagy konzolspecifikus javításokat ne nagyon várjunk, ugyanis a minden patch notesba „kötelezően” beleírt javuló memóriakezelésen, illetve a redukált összeomlásokon kívül sok mindent nem érkezett.

Az 1.21-es hotfixet már minden platformon le lehet tölteni.

Itt még természetesen nincs megállás, a CD Projekt RED dolgos fejlesztői továbbra is nagy erőkkel szállítják majd a javítócsomagokat, melyekkel elméletileg még idén kijavítják befejezik a Cyberpunkot, sőt, 2021-re megannyi plusz tartalmat is ígértek.

Mindezt követően sem lesz megállás, ugyanis már azt is bejelentették, hogy tovább bővítik majd a két játékuniverzumukat, illetve 2022-ben két újabb AAA-s játék készítésébe is belevágnak.

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×