Most már biztos, hogy valami nagy dolog fog történni hamarosan, a Warzone játékosok legnagyobb örömére.

A Call of Duty: Warzone második szezonja még csak nem is olyan régen kezdődött, de hamarosan véget is ér. E szezon nagy dobása a zombik érkezése volt. Mindannyian tudhattuk, hogy ez valami baljós dolog kezdete, de azt nem igazán tudtuk, hogy mi fog történni.

Aztán szépen lassan elkezdtek szivárogni az információk innen is és onnan is, még a Warzone fejlesztőitől is időnként. Aztán gyorsan világossá vált, hogy a zombik terjedése valami sokkal nagyobbat hoz majd magával. Alapjáraton most mindenki arra gondol, hogy az új szezonnal egy teljesen új térképet kapunk.

Mások szerint egy régebbi, ’80-as évekbeli Verdanskba jutunk majd. Egy viszont biztos, a Nuke Event már közelebb van, mint hinnénk. Ezt erősíti az a tény, hogy a Battle Pass már csak szűk egy hetet tartogat a játékosok számára, de ami még fontosabb: végre a Call of Duty is kitálalt.

„Közel a vég…”– írják a tweetben, egy dátummal együtt: 2021.04.21., ami pedig szintén illeszkedik a BP hátramaradt idejéhez, ráadásul még az időpont, 21:00 óra is adott. 

 

Sőt, már azt is tudjuk, hogy a zombik következő célpontja a Dam lesz:

Érdekes a sisakon látható jelzés, mely azt sugallja, hogy itt kerül majd sor végül az atomfegyver bevetésére. A Call of Duty bejegyzésével együtt ez erősen arra enged következtetni, hogy a Nuke a jövőhéten lecsap. 

https://leet.hu/?s=%22white+shark%22+%22eshark%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×