A PS5 szállítmányok valamikor a jövőhét elején érnek célba.

A PS5 megjelenése óta küzdünk már azzal a problémával, hogy egyszerűen lehetetlen hozzájutni a vadiúj konzolokhoz az üzletekben és webshopokban. Nem is csoda, hogy ha ilyen jól mennek a dolgok a Sony háza táján, akkor hét havi bónuszt kapnak az alkalmazottaik, mi?

Tehát az eredeti témához visszatérve, nemrégiben mi is beszámoltunk nektek arról, hogy konkrétan már krízishelyzet alakult ki az őrületes hiány miatt. Nem is gondolnánk, hogy ennyi ember szeretné megvásárolni az új konzolokat. Az biztos, hogy a járványügyi helyzet is nagy hatással van erre a vásárlási hullámra.

Sokan szeretnék szórakozva tölteni ezeket a nehéz időket. És itt jövünk a képbe. Kedves főszerkesztő munkatársunk  ismeretségi körének (és japán nyelvtudásának) hála, a hosszas, hetekig tartó tárgyalások és ázsiai üzleti utak után végre a Sony vezérigazgatója beadta a derekát.

A tokiói elosztóból több mint 50.000 darab, ragyogó vadiúj PlayStation 5 tart Magyarország felé ezekben a pillanatokban is.

Ugye, milyen jó, hogy vagyunk? Gratulálunk, ezennel te is hivatalosan meg lettél tréfálva. Reméljük, csodálatosan telik majd a mai napod, küldd el ismerőseidnek cikkünket, hogy ne csak te légy ‘április bolondja’!

Apropó, láttad már a GTA 6 megjelenési dátumát?! 

 

Április bolondja a népszokás szerint az, akit április elsején rászednek, a bolondját járatják vele. A rászedett személy az április bolondja.

Több országban elterjedt szokás, ám eredete nem tisztázott. Egyik magyarázata szerint kelta népszokás volt, hogy április kezdetén vidám, bohókás tavaszi ünnepeket ültek. Más magyarázat szerint IX. Károly francia király egyik rendeletéből ered. 1564-ben az új esztendőt április 1-jéről január 1-jére tétette. Az akkor szokásban lévő újévi ajándékozás megmaradt, de a rendelet után április elsején már csak bolondos ajándékot adtak egymásnak az emberek.

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×