Annyi pletyka, várakozás, szivárgás után a Rockstar végre bejelentette a következő Grand Theft Auto címet, a GTA 6-ot.

Az utóbbi években számtalan utalás, szivárgás, összeesküvés-elmélet kapott szárnyra az interneten a következő GTA játékról. A 2013-ban megjelent GTA 5, mely még a következő generációs konzolokra is megjelenik, sokak számára már unalmas, így egy egész rajongótábor várta a bejelentést. Ez végre megtörtént.

A Rockstar bejelentette a GTA 6-ot, mely 2021-ben érkezik.

Mindezt természetesen a hivatalos GTA6.com oldalon tették közzé, ami a rengeteg látogató miatt nagyon hamar össze is omlott. A mára elérhetővé vált oldalon egy friss kép is fogad minket, arról árulkodva, hogy a játék 2021-ben jelenik meg, tehát már nem kell sokat várunk rá.

Ami biztos, hogy természetesen mindenféle gépen maximum grafikán képes futni, 8K, 600 FPS-ben. Az autók mind repülni fognak és végre minden szivárgástól megszabadul a GTA felelős cikkírónk.

Egyébként ezzel kapcsolatban jó tudni, hogy április bolondja a népszokás szerint az, akit április elsején rászednek, a bolondját járatják vele. A rászedett személy az április bolondja.

Több országban elterjedt szokás, ám eredete nem tisztázott. Egyik magyarázata szerint kelta népszokás volt, hogy április kezdetén vidám, bohókás tavaszi ünnepeket ültek. Más magyarázat szerint IX. Károly francia király egyik rendeletéből ered. 1564-ben az új esztendőt április 1-jéről január 1-jére tétette. Az akkor szokásban lévő újévi ajándékozás megmaradt, de a rendelet után április elsején már csak bolondos ajándékot adtak egymásnak az emberek.

Természetesen a GTA 6 bejelentés híre is csak áprilisi tréfa. Durva, mi?

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

×