Megvan a Warzone legújabb pályája, ám ezúttal nem egy saját fejlesztésű map lett a „győztes”.

Mint tudjuk, a Warzone nem is olyan régen ünnepelte legelső születésnapját. Sőt, nem csak szülinap volt, de az új szezon is megérkezett, mely szinte végig Verdansk búcsúztatásával és összeomlásával telik. Számos pletyka kering hetek és hónapok óta, mi lesz, hogy lesz, ám most ennek vége.

Végre nem kell több cikket olvasgatnunk (sem írnunk) arról, hogy a robbanás következtében mi fog történni. Ugyanis robbanás bizony lesz, a Battle Pass végével egyező napon és a következő térkép is megvan. Azonban itt még nincs is vége a meglepetéseknek.

A Warzone fejlesztői és a negyedik születésnapját ünneplő PUBG úgy döntött: itt az ideje egy együttműködésnek.

A következő map az Erangel lesz.

Biztos, hogy ezzel most az egész játékipart felrázzák. Mire számíthatunk ezután? Egy kis Mirage a Fortnite helyszínén elhintve? LoL-os VALORANT mapok? Na ugye, hogy a sokadik tréfának is áldozatul estél?

Jó szórakozást a nap hátralévő részére!

Jó tudni, hogy április bolondja a népszokás szerint az, akit április elsején rászednek, a bolondját járatják vele. A rászedett személy az április bolondja.

Több országban elterjedt szokás, ám eredete nem tisztázott. Egyik magyarázata szerint kelta népszokás volt, hogy április kezdetén vidám, bohókás tavaszi ünnepeket ültek. Más magyarázat szerint IX. Károly francia király egyik rendeletéből ered. 1564-ben az új esztendőt április 1-jéről január 1-jére tétette. Az akkor szokásban lévő újévi ajándékozás megmaradt, de a rendelet után április elsején már csak bolondos ajándékot adtak egymásnak az emberek.

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×