Még izgalmasabbá teszik majd a Warzone köröket a legújabb killstreakek.

Nos, a Warzone igen várt szezonközi frissítésének hivatalos jegyzetei az újdonságoknak a negyedét sem tartalmazták. Elmondani is nehéz, hányszor hangzott el szánkból a tegnapi nap folyamán az: „EZ MI VOLT?” mondat. Csak egy példát említve, miért repkednek rakéták Verdansk felett? A stadionban miért lettünk figyelmesek egy fura vészjelzésre, mely arra kért minket, hogy keressünk menedéket? A listát a végtelenségig folytathatnánk…

De térjünk most a címben is említett lényegre. Két új killstreak gazdagítja tehát játékélményünket ezentúl. Az első nem is számít annyira újnak, hiszen már korábban is elérhető volt. Fontos megjegyezni, hogy csak a bunkerben és nagyon-nagyon ritkán jelent meg. Tényleg. Most azonban bárki számára elérhető, ha tudja, hogy hol keresse és az elegendő pénz is megvan hozzá. 

Foresight Killstreak

Ez a killstreak megmutatja a csapat összes tagjának az összes kört, hogy a legjobb pozícióban helyezkedjenek majd el. Ahhoz, hogy megszerezzék, 20.000 játékbeli dollárt kell összegyűjteniük. Ezután irány az egyik Weapon Silo, amit ezeken a helyeken találtok meg: 

Ezután ott meg tudjátok vásárolni a bunkerben ezt a killstreaket, ennél a Containment Monitornál:

És meg is vagyunk! Nézzünk egy videót is róla:

 

Ha nagy szerencsétek van, néha csak random elétek dobhat egyet a játék a zárt bunkerekben, ám erre nagyon kicsi az esély…

Bombardment Killstreak

Azt már most látjuk, hogy ez lesz az egyik legidegesítőbb dolog a játékban. Konkrétan egy meghatározott körben, egy percig (körülbelül) bombák sorozata sorozza a területet. Csak képzeljétek el, hogy valaki benyomja ezt az utolsó körre, ami esetleg pont egy menedék nélküli puszta kellős közepe… Instant győzelem. Na de hogyan szerezhetjük meg?

Először is célba kell vennünk az aktuális zombis területet. Miután lekaszaboltuk őket, megkapjuk a csodálatos lootból a Protocol Access kártyát, erre lesz szükségünk hozzá. Ezután irány a fentebb említett Containment Monitor, és a kártya segítségével meg is kapjuk a killstreaket.

Nézzünk erről is egy videót, igen erősnek tűnik…:

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×