Mostantól bárki kipróbálhatja a jelenlegi Operation kampányban debütáló játékmódot.

A CS:GO jelenlegi Operation kampánya a végéhez közeledik, ám a Valve szeretné stílusosan feltenni a pontot az i-re, így a mai napon minden játékos számára elérhetővé tette a Broken Fang Premier játékmódot. Ezáltal most már azoknak is lehetőségük adódik játszani a Premier-ben, akik korábban nem vásárolták meg az Operation belépőt.

A Broken Fang Premier eddig abban különbözött egy általános matchmaking élménytől, hogy csak azok játszhatták, akik „jegyet váltottak”, ezzel egy bizonyos mértékig talán a csalókat is ki lehetett szűrni. A vétózási funkcióval és részletes statisztikákkal fűszerezett játékmódot mostantól bárki szabadon használhatja, úgyhogy mindenképpen érdemes kihasználni a kampányból fennmaradó egy hónapot. A belépővel rendelkezők továbbra is külön kerülnek a többiektől, ha Broken Fang Premier meccset keresnek,

 ugyanis ők az Elsődleges fiókállapotú (Prime) sorban fognak játszani.

Ami pedig az Operation tulajdonosokat illeti: küldetésekből ugyan nem lesz több, viszont a Broken Fang hivatalosan április 30-án ér véget, így addig még teljesíthetitek a feladatokat, gyűjthetitek a csillagokat, kedvetekre válogathattok az Operation Shop kínálatából. Ha pedig nem rendelkezel belépővel, de úgy érzed, hogy egy hónap alatt le tudnád farmolni a tizenhat hét misszióit, úgy még mindig van rá lehetőséged, mégpedig 12.75 euró ellenében.

Ti megvásároltátok az Operation belépőt? Ha igen, hogy álltok a küldetésekkel és mire költöttétek a csillagokat? Írjátok meg kommentben!

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×