Alaposan megpakolták újdonsággal az Operation Broken Fanget a fejlesztők, 2.2 GB-os frissítés keretében landolt az új kihívás-sorozat.

Régóta vártunk rá, de most végre tényleg befutott az új CS:GO Operation. Ráadásul ezúttal nem csak egy összecsapott mixet, hanem egy valóban tartalmas csomagot pattintott össze a Valve.

Temérdek új fegyver és agent skin, új játékmódok és rengeteg új pálya is érkezett a játékba.

Az Operation Pass ára 12,75€ (~4500 forint), de ennyi extráért talán nem fogjuk sajnálni ezt az összeget.

Új statok

Az Operation Pass lehetővé teszi még részletesebb statok elérését, a legkülönbözőbb kategóriákban.

Mapokra lebontott teljesítmény, amellyel kiszűrhetjük a leggyengébb pályánkat. Sőt, a pályákról speciális hőtérképet is kapunk, hogy lássuk, merre mozgunk a legszívesebben támadásban és védekezésben. Emellett saját fegyver metánkat is elemezhetjük, hogy lássuk, mivel kellene még gyakorolni picit.

Heti Operation küldetések

A folyamatosan érkező feladatokat Casual, Competitive, Danger Zone és Guardian játékmódokban teljesíthetjük, plusz a két új módban is lesz dolgunk: Retake és Broken Fang Premier küldetések is lesznek. A folyamatos fejlődésért persze egyre nagyobb elismerés jár, egy fejlődő Broken Fang Coin képében.

Operation Shop

A küldetésekkel megszerzett csillagokat saját kedvünkre válthatjuk be a friss kinézetek között. Új agentek skinek és Broken Fang láda is kérhető a kifarmolt csillagokért cserébe, de választhatunk direktben is skin családok közül.

Új játékmódok és új mapok

Bemutatkozik a Retake játékmód is, ahol 3 Terror küzd 4 CT-vel szemben afterplant poziból. Új mapból összesen 7 érkezett, köztük az egyik rögtön kompetitív státuszba is került. Ancient megjelenése leginkább a régi Aztec hangulatát idézi, még a függőhíd is stimmel.

Ha végignézzük a rengeteg lehetőséget, érthetőnek tűnik a 4500 forintos Operation Pass, és ezek után talán nem is tartjuk már annyira drágának. Jó szórakozást mindenkinek, küldetésekre fel!

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×