Hihetetlen akciót kínál most a Sony azoknak, akiknek nincs aktív PlayStation Now előfizetésük. Csak pár napig él az akció.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, az Xbox játékszolgáltatása némileg átalakult, aminek köszönhetően igazán megéri előfizetőnek lenni. Kellemes ár és rengeteg népszerű, izgalmas játék. Hogy kicsit kompenzálja a helyzetet a Sony, most pár napig hihetetlen olcsón lehet előfizetni a PlayStation Now-ra.

A PlayStation Now előfizetés (azoknak akiknek most nincs előfizetése) március 29-ig csak 1 dollár, kb. 300 forint.

 

A PlayStation Now általában egyébként 9,99 dollár havonta, de most egy hónapig 1 dollárért lehet élvezni, amennyiben előfizetsz március 29-ig. Ehhez az kell, hogy jelenleg ne legyen aktív előfizetésed, vagyis ha már van, akkor nem veheted igénybe az 1 dolláros akciót. Az ajánlat valószínűleg válasz az Xbox Game Pass Ultimate akcióira, amire most szintén hihetetlen olcsón lehetett előfizetni.

Közben ne felejtsük el, hogy most indult el a Play at Home akció PlayStation tulajdonosok számára, aminek keretén belül PlayStation Now és PlayStation Plus előfizetés nélkül is ingyen tölthető le 9 játék. Azokat ne felejtsd el letölteni!

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

×