A Call of Duty közösség már régóta panaszolja a kilépő játékosok miatt fennálló problémákat.

A Treyarch egyik vezető játéktervezője megerősítette, hogy a Call of Duty: Black Ops Cold War League Play módja új elhagyási büntetéseket kap, mivel a játékosok arra panaszkodnak, hogy a csapattársak elhagyják a meccseket. A ranked mód végül február 8-án, a megjelenéshez képest igen későn érkezett meg. Nem elég, hogy késve jött, de a játékosok szerint nem felel meg a Treyarch által, a múltban megszabott magasabb színvonalnak.

Az ilyen módokban a játékfejlesztők igen gyakran alkalmaznak büntetéseket az idő előtti kilépés esetén, hogy megakadályozzák őket abban, hogy ezzel kellemetlen helyzetbe hozzák csapattársaikat. A Rainbow Six Siege-ben például a játékosok 30 perces tilalmat kapnak. Az ismételt kilépések hosszabb eltiltásokat eredményeznek.

Jelen pillanatban a Call of Duty ranked módját elhagyó játékosok egy kis hátrány kapnak a pontjaikat illetően. Néhány játékos azonban azt állitotta, hogy ezek nem elégséges büntetések, és nem tesznek eleget a kilépés visszaszorítása érdekében. Az egyik csalódott játékos megkereste a Treyarch vezető játéktervezőjét, Matt-et, és megkérdezte, hogy érkeznek-e másfajta büntetések?

A válasz egy nem túl sokat mondó, de örömteli igen volt. Matt Scronce nem határozta meg az érkező büntetések pontos jellegét, de az időbüntetések, amelyek megakadályozzák a mérkőzéseket elhagyó játékosokat abban, hogy azonnal új játékot találjanak, eléggé jó opciónak tűnnek.

https://leet.hu/termek/kingston-hyperx-cloud-ii-wireless/

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×