Kompetitív körülmények között csaphatnak össze a játékosok.

Magyar idő szerint hétfő este 19:00 órakor megérkezett végre a League Play játékmód a Black Ops Cold Warba. A február negyedikén megjelent patch notes már tartalmazta ezt az információt, így nem érte váratlanul a játékosokat.

Oké, de mi is a League Play?

A League Play egy olyan ranked játékmód, ahol a játékosok kompetitív körülmények között mérhetik össze tudásukat hasonló képességű ellenfeleikkel a Call of Duty League versenyszabályainak megfelelően. A nyert mérkőzések, de különösen a winstreakek jelentősen segítenek az előremenetelen, kilépni viszont nem érdemes ezekből a meccsekből, mert akkor értékes pontokat veszítünk.

Skill csoportok

Skill csoportok

A League Play öt fő skill csoportra osztja fel a játékosokat: Competitor, Advanced, Expert, Elite és Master. Ezek relatívak a többi aktív League Play játékoshoz képest, így a játékos szám változásával akár feljebb vagy lejjebb is eshetünk a ranglétrán.

  • Master: Az aktív játékosok TOP 2 százaléka
  • Elite: Az aktív játékosok TOP 3-10 százaléka
  • Expert: Az aktív játékosok TOP 11-15 százaléka
  • Advanced: Az aktív játékosok TOP 16-20 százaléka
  • Competitor: A játékosok 50 százaléka
A tiltott dolgok

A tiltott dolgok

Ezen kívül a kiegészítők és tárgyak használata is korlátozva van, szintén a CDL aktuális szabályzata alapján. A fenti képen láthatjátok a tiltott dolgok pontos listáját, kategorizálva. Reméljük nem futunk bele komolyabb hibába az első héten. Ti kipróbáljátok az újdonságot? 

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×