Egy ismert Warzone tartalomgyártó, JGOD elárulta a könnyebb lobby-ba kerülés legegyszerűbb módját. Kipróbálod?

Az utóbbi időben, különösen egy különleges szoftver megjelenése óta nagy port kavart a Warzone közösségben a lobby-k kérdése. Kiderült ugyanis, hogy vannak olyan játékosok, akik manipulálni tudják a játékot úgy, hogy alacsonyabb szintű játékosok lobby-jába lépnek be profiként. Azóta persze az Activision is tett róla, hogy az ehhez szükséges információkat ne lehessen felhasználni. Ettől függetlenül az, hogy hogyan lehet olyan meccsbe kerülni, ahol alacsonyabb szintű játékosok ellen harcolhatunk, általános kérdés lett, sőt rengeteg módszer született rá.

Most JGOD is elárult egy nagyon egyszerű módszert.

 

Legyen szó fegyverbeállításokról, kiegészítőkről, legjobb meccsekről, JGOD-nak szinte mindenről van már videója. Ő is nagyon sokat beszélt már az SBMM (skill-based matchmaking) manipulásáról. Nemrégiben még a rekordokat elérő streamereket is azzal vádolták, hogy tisztességtelenül kerültek könnyebb lobbyba.

De nézzük is, milyen módszert is tanácsol JGOD azoknak, akik a lehető legegyszerűbb módon szeretnének könnyebb lobby-ba kerülni. Azért van merszünk ezt a trükköt megosztani, mert ez nem valamilyen csalás, nem matchmaking manipulálás, nem VPN, csupán egy megfigyelésen alapuló trükk.

JGOD szerint a napszak a legfontosabb tényező.

Egy kutatás adatait használva JGOD egy videóban nemrég azt mondta, hogy a nagyban befolyásolja a meccskeresést az, hogy mikor indítjuk el a játékot. Ehhez grafikon is készült.

„A skill-based matchmaking este 8 és hajnali 2-ig a legszigorúbb, és helyi idő szerint hajnali 3-tól reggel 7-ig jelentősen csökken. Ez azt jelenti, hogy az éjszaka közepén igen strapás meccsekbe kerülhetünk, de amint eljön a reggel 7-8 óra, nagyobb esély van bekerülni bronz, silver vagy gold lobby-kba” – mondta.

Amint arra a JGOD rámutat, ha meghaladja valaki az 1.1 K/D-t, akkor a játékosok 20 százalékába tartozik, így nagyobb eséllyel kerül be alacsonyabb szintű lobby-ba. Ez tehát azt jelenti számunkra, hogy nagyon nem mindegy az eredményesség szempontjából az sem, hogy mikor játszunk Warzone-t. Persze nagyon nehéz lehet reggelre időzíteni a játékot és nem estére, de talán érdemes lehet kipróbálni a módszert.

Te ki fogod?

https://leet.hu/termek/kingston-hyperx-cloud-ii-wireless/

 

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×