A Google tömve van fizetett, nyílt hirdetésekkel, mellyel tönkretehetjük mások Warzone élményeit.

A Warzone nemrégiben ünnepelte egy éves évfordulóját, ám már az indulása óta hatalmas problémát jelentenek a Call of Duty játékban a csalók. Szinte nincs olyan nap, hogy ne jelennének meg újabb videók az interneten, ahol azt láthatjuk, hogy különböző eszközökkel trükköznek tisztességtelen emberek.

Sőt, már nem csak egyszerű kis hackekről van szó, legutóbb egy olyan bukkant fel, amellyel még a teljes kört is be lehet fejezni, akkor is, ha még számtalan játékos van életben. Ha ez még nem lenne elég, már nem csak a kisebb „hétköznapi” játékosok használnak ilyesfajta programokat, de a nagyobb streamerek is: 

 

Bár a Warzone fejlesztői igyekeznek még nagyobb erőfeszítéseket tenni a hackerek visszaszorítása érdekében, úgy tűnik, ez nem lesz elég. Egyrészt „csak” a játékot tudják így szemmel tartani, másrészt szinte lehetetlen feladat ilyen hatalmas mennyiségű problémával leszámolni.

Voltak idők, amikor a csalás még a „fű alatt” ment, mostanra azonban oda jutottunk, hogy már egy nyílt titok az egész. A Google keresőjébe bepötyögve azt hogy „Warzone hack”, számos FIZETETT hirdetés tárul elénk, amelyre mi még csak gondolni sem mertünk. Mikor történt ez?

Pláne, hogy az egész szembe megy a Google szabályzatával és elveivel.

A Google AdSense irányelvei szerint szigorúan tilos olyan termékeket vagy szolgáltatásokat hirdetni, amelyek lehetővé teszik az ilyen viselkedést. 

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×