A Warzone fejlesztői szerint jelentős mértékben javítják az Anti-Cheat rendszert.

Korábban már írtunk arról, hogy a csalók jelenléte bizony hatalmas gondokat eredményez a Warzone háza táján. Most viszont úgy tűnik, a közösség tényleg célba ért, hiszen a fejlesztők jelentős javulást ígérnek az Anti-Cheat rendszerben. Reméljük ezzel visszatérhetnek azok a tartalomgyártók is, akik közben elpártoltak a játéktól a csalók miatt.

A Call of Duty: Warzone volt a következő nagy fejezet a Battle Royale játékok történelmében, a Fortnite egyeduralma után. Tökéletes formulát alkottak a sikerhez. Mindezek ellenére, hamar megmutatkozott az igazi nagy hátránya a játéknak: tökéletes helyszín a csalók számára.

Gyakorlatilag még a Warzone Tournamentet is veszélyezteti a dolog, ezért hát az Infinity Ward úgy döntött, hogy megduplázza erőfeszítéseit a hackelés megakadályozása érdekében. Ezen döntés fogad minket, amint belépünk a játékba. A fejlesztő és a kiadó megjegyezte, hogy a nap 24 órájában elérhető monitorozást várhatunk.

„MINDEN lehetséges csalást és hacket átnézünk.”

Az Anti-Cheat rendszerrel hamarosan érkező frissítések mellett már több mint 50 000 lifelong bant osztottak ki.

Are you sure about that Activision?? from CODWarzone

 

Egy SSMKh nevezetű felhasználó ezután megosztott egy bejegyzést a Reddit oldalán az Activision és az Infinity Ward erőfeszítéseivel kapcsolatban. Érthető okokból a játékos nagyon szkeptikus volt a kiadó kezdeményezését illetően, továbbá a kommentek már-már tökéletesen tükrözik az egész közösség egyhangú véleményét is.

Ám összességében a Call of Duty: Warzone mégis egy hatalmas siker. Noha 2020 sok ember számára nem volt egy egyszerű év, az Activision innovációja világméretű jelentőséggel bírt. A content creatorok munkásságát is nagyban segítette, amikor a Fortnite keresettsége már kissé leáldozóban volt.

Ha a fejlesztők azt szeretnék, hogy a Warzone továbbra is virágozzon, ígéreteik betartása nagy előrelépést jelentene a közösségben.

 

×