Egy „szivárogtató” meglebegtette, hogy két történetfókuszú DLC készül a GTA 6-hoz, ami már sok volt a játékosoknak.

Ha van, ami biztos, akkor az az, hogy a GTA hatodik számozott részének megjelenésétől évekre vagyunk még. Ezt azért is emelem ki rögtön az elején, mert mostanság annyira megszaporodtak a Rockstar következő sikervárományos játékával kapcsolatos pletykák és „szivárgások”, hogy ha eldobnánk egy virtuális követ az interneten, az kalkulálható eséllyel találna tarkón egy GTA 6 posztot, vagy hírt.

Most például arról kezdtek el pletykálgatni Redditen, hogy a fejlesztők minimum két egyjátékos sztori DLC-t terveznek majd kiadni a még bejelentetlen játékhoz.

A rajongóknál pedig érezhetően kezd kiborulni a bili.

Is GTA 6 Releasing in 2020? Recent Leaks Suggest So

Nem csoda, hogy a játékosoknak kezd elegük lenni a szivárogtatókkal és a pletykákkal. Egyre többen és többen ülnek fel a GTA VI nyújtotta hype vasútra – amihez egyébként a fejlesztőknek van a legkevesebb közük -, hogy tippjeiket megtéve egymásra licitálva jussanak figyelemhez.

A GamingBible újságírója, Ewan Moore szerint például a „szivárgások” szinte 100%-a kamu, ilyenkor ugyanis mindenki csak random bedobálja a kalapba, ami eszébe jut, és reménykedik, hogy majd a játék megjelenésekor igaznak bizonyul.

Szóval nagy, és egyre nagyobb a kételkedés a szivárogtatásokkal kapcsolatban – már ha lehet ezeket annak nevezni -, ez utóbbi pedig különösen megosztotta a játékosokat. Mindez persze egyáltalán nem csoda, hiszen a GTA V már 8 éve piacon van, és az egyjátékos mód azóta sem bővült semmilyen történetet továbbszövő tartalommal. Sőt, a negyedik részen kívül, ez szinte egyik modern részre sem volt jellemző, bár a The Lost and Damned, illetve The Ballad of Gay Tony kiegészítők önállóan futtatható DLC-k voltak.

Ettől persze lehet akár igaz is, hiszen korábban maguk a fejlesztők meséltek arról, hogy a következő Grand Theft Auto készítése során az egyjátékos kampányt helyezik előtérbe. Mindenesetre az ilyen szintű infókhoz azért még elég korán van, mivel még a játékot sem jelentették be.

Tehát érdemes szinte minden ilyen szivárgásnak titulált pity-putyot szimplán csak találgatásként értelmezni. Látva legalábbis a Rockstar utóbbi években felvett munkatempóját én a bejelentésre sem a közeljövőben számítanék. De egy újabb szivárgás szerint a történetre, a kivitelezésre és a játék részleteire ezúttal sem lesz majd panaszunk.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×