Tegnap este megkapták az RTTF lapok az első fejlesztésüket a csoportkörök után. Brandt esetében azonban kicsit mellé ment az upgrade.

Visszatért a Bajnokok Ligája, ami annyit jelent, hogy az RTTF lapok újra reflektorfénybe kerültek. A kieséses szakasz első odavágó mérkőzései már le is zajlottak és a győztesek megkapták az első fejlesztésüket. Legalábbis ez lett volna a terv, ugyanis Brandt esetében ez mellé ment.

Az RTTF lap helyett ugyanis a sima UCL Rare lapját fejlesztették a német labdarúgónak. Akinek a klubjában tehát volt UCL Rare Brandt az most egy 88-as lappal rendelkezik. A kártyákat nem fogja revertelni az EA, szóval mindenki megtarthatja a 88-as hibás kártyát. A pakkokba új UCL lapokat tettek, és a mostani lapból is RTTF kártya lett. Ezentúl a játékba két RTTF lap is elérhető lesz, ami mindenben megegyezik majd egymással.

Érdemes tehát megnézni a klubbúnkat, mert lehet ott lapol egy fejlődő Brandt kártya. A Dortmund ráadásul a továbbjutás küszöbén, így simán elképzelhető, hogy egy újabb boostot kap a labdarúgó. Kicsit sajnálom, hogy nem csaptam le hirtelen a kártyára, de hát ez már csak ilyen.

Neked volt UCL Brandt a klubbodban?

×