Múlt héten Rashford, Davies és Salah robbant be a játékba. Lássuk ezen a héten milyen játékosokat tartogat számunkra az UCL RTTF csapata

Új hét, új csapat. Úgy tűnik ebben az évben minden promóció két csapattal fog szolgálni a FUT rajongóknak. A múlt heti adagba elég jó lapok kerültek. Érkezett Rashford és Davies is, valamint ingyen megszerezhető volt Koundé is. Az UCL RTTF lapok mellett viszont TOTW lapokat is bonthatunk, melyek között akár egy SIF Bruno Fernandes, vagy Messi is lehet. Lássuk, hogy mit hoz a második hét csapata.

Mi is megpróbáltuk megtippelni, hogy kik kerülhetnek be a második hét csapatába. Elég sok csapat még kimaradt az első adagból. Nem láttunk például a PSG-ből, Lazioból, Manchester City-ből, vagy akár a Juventusból se játékost. A mi tippjeink között olyan nevek szerepeltek, mint Sterling, de Ligt, Emre Can, Kimpembe vagy az olasz gólvágó Ciro Immobile.

A tegnapi nap még érkezett egy új SBC is, melybe UCL játékosokat kell pakolnunk. Az SBC elkészítésével rengeteg pakkra szert tehetünk, de akad köztük Untrade csomag is. Valószínűleg új objective játékost nem fog hozni a hét óra, de azért remélem, hogy valamilyen csomagra majd szert tehetünk a küldetések során. De elérkezett az idő, lássuk is milyen új tartalmat hozott az EA.

Nem csak UCL, hanem EL játékosokat is kaptunk. Sok sikert mindenkinek a WL-hez és remélem kevés törött kontrollerrel fejezitek be.

Ti melyik UCL és EL RTTF játékossal bővíted a kereted?

×