A 11.4-es patch végre hoz magával egy kis „tavaszi” felfrissülést.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a League of Legends 11.4-es frissítése milyen hősöket és itemeket érint majd, továbbá arról is beszéltünk, hogy milyen hősöket lesz majd érdemes a mid sávra magatokkal vinni. Most azonban a LoL hivatalos Twitter fiókjának köszönhetően azt is tudjuk, hogy holnap, azaz 02.18.-án, csütörtökön érkezik.

 

Érdekesség, hogy a két heti frissítések igen nagy százalékban szerdai napokon szoktak érkezni, azonban ismeretlen okokból ez a patch késik egy napot. A játék javításai általában fejlesztéseket, javításokat és új tartalmat hoznak. A holnap érkező nerfekkel és buffokkal elképzelhető, hogy egy új irányba terelik a játék metáját.

Az egyik legnagyobb változás mindenképpen a junglereket érinti, hiszen viszonylag nagy nerf érte a területet.

A szörnyek mostantól kevesebb XP-t és goldot biztosítanak, továbbá a Razorbeaks és a Gromps is bónusz HP-t kaptak. Egy ilyen mértékű változás mindenképp nagy dolgokat tartogathat számunkra. Érdekes lesz látni a játék metájának alakulását, első közben azt tartjuk valószínűnek, hogy a jungler szerep kissé veszít népszerűségéből és más role felé terelődik majd a figyelem. 

Szerintetek milyen hatásai lesznek a változásoknak a játékra nézve?

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×