Bár hatalmas változások nem történnek a 11.4-es frissítésben, néhány mid laner szerencsére kapott egy kis buffot.

A League of Legends egyik legfontosabb szerepét betöltő sáv továbbra is a mid.  A térkép egyik fő horgonypontjaként fontos, hogy a bajnokod hatékonyan takarítsa el a minionokat, miközben kellő nyomást gyakorol az ellenfélre is. A LoL legújabb, 11.4-es javításában nem tettek különösebb lépéseket a középsáv javításáért, de

néhány bajnok és item buffjai elég nagy  változásokat hoznak a midre.

 

Nézzük tehát, hogy melyik az az 5 hős, aki a legjobb választásnak bizonyul a 11.4-es frissítés után:

Katarina

A pengék királynője is visszatért végre a listára és ezt a Cosmic Drive buffok tették lehetővé számára. Az item hatalmas mozgási sebességet ad Katarina számára, ami a félelmetes sebzésével párosítva egyszerűen kötelező névvé teszi ezen a listán.

Galio

Egy másik olyan név, amely diadalmasan visszatér a listára. „Viharos” képességei által minden csapat számára megéri. A profi játékosok még mindig számtalan alkalommal használják őt, és a Morellonomicon buff végre még erősebbé teszi majd.

Veigar

Veigar egy új belépő ezen a listán, hiszen az ő buffja teszi a legtöbbet. Bár „csak” a Q manaköltségét és az ultijának a cooldownját csökkentették, mégis, kell ettől többet mondanunk? Így is egy nagyon erős karakterről beszélünk, de a két AP item és a két képességének erősítése összevonva végtelenül halálos választássá teszi majd.

Twisted Fate

Twisted Fate gyakorlatilag le sem kerül mostanában erről a listáról. Alapjáraton is irigylésre méltó a mobilityje, de az AP hősök mozgási sebességének javításával aztán végképp nehéz lesz elkapni. Nagyon sok pluszt ad hozzá az is, hogy igen nagy távolságokból képes sebezni ellenfeleit.

Talon

Talon most itt az igazi jackpot. A W képességének bónuszával és a Chempunk Chainswordhöz hozzáadott 100 plusz hp-val csak még nehezebb lesz eltávolítani ezt a bajnokot a térképről.

Neked ki az abszolút bevált bajnokod midre? 

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×